2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا که میبینم دلم میخواد سرمو بکوبونم دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 111 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگ قرار باشه خوراکی  چیزی از دست کسی ک نا خون بلند داره بگیرم اصلا نمی‌خورم تهوع میگیرمممم 

یکی از دوستام ناخون کاشته بود بعد این ک برام چایی آورد نشست رو ب روم چرکای زیر ناخونشون با ناخونای دیگش تمیز می‌کرد حالم بهم خورد 

این خانوم هم کاری ب روپوش...ندارم ولی ناخون در جایی ک باید برای مردم کاری انجام بدی و عمومی هست خیلی بده و نفرتبار ولی اگ کار عمومی ندارند اصلا ب ما ربطی نداره .....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
والا همینو بگو اونوقت یه سریا برچسب حسادت میزنن 

مسئله‌ اینجاست که لب ژلیش و ناخن به این بلندی از نظر من که اصلا زیبا نیست خیییلی زشته.... بعضی ها متاسفانه کورکورانه از همدیگه تقلید میکنن...

رعایت بهداشت قانون اشتباهه؟ 😏 روپوش باید بلند باشه که از پخش شدن مایعات و ترشحات خونی و غیر خونی ج ...

روپوش و ناخن که میگیم واسه بهداشت و ایناست...اوکی

چیکار به لب و ادکلنش و ... داری 

خیلی داری بهش توجه میکنی اخه😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

ب شما چه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
اسی جان ببخشید پزشکی؟ببخشید من یه سوال دارم دانشجو های پزشکی از چه ترمی واحد تشریح دارن؟

ترم ۱ تا ۵ که علوم پایه هست

البته بعضی دانشگاه ها ۴ ترم علوم پایه دارن

دانشگاه ما ۵ ترمه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
ببین دوست عزیز ایشون دیگه خیلی پیاز داغشو زیاد کرده مطمئنم بعدشم پرستار دستکش دسته حین کار ناخنش فکر ...

دست کش نمینونه کنه دستش چون تنگه برای بخیه زدن باید کنه دستش تازه جواهرات هم ممنوعه

برای بینار خطرناکه سر درد میگرنی داستم پرستاره بدی عطرش باعث تشدید درد و استفراغم شد

تو این مواقع بحث ناخن و ادکلن رو باید حتما به رییسشون گزارش داد من باشم قطعا گزارش میدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
رعایت بهداشت قانون اشتباهه؟ 😏 روپوش باید بلند باشه که از پخش شدن مایعات و ترشحات خونی و غیر خونی ج ...

ببخشید من شنیدم حتی بوی گل هم واسه یه سری بیمارا خطرناکه چه برسه بوی ادکلن درسته؟

روپوش و ناخن که میگیم واسه بهداشت و ایناست...اوکی چیکار به لب و ادکلنش و ... داری  خیلی داری ...

ادکلن هم ممنوعه چون باعث ایجاد آلرژی توی بیمار میشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
ببین دوست عزیز ایشون دیگه خیلی پیاز داغشو زیاد کرده مطمئنم بعدشم پرستار دستکش دسته حین کار ناخنش فکر ...

دیگه مدام که دستکش ندارن. میان فشار ونبض رو  چک میکنن دستکش ندارن..نمیدونم‌حالا پیاز داغشو زیاد کرده یانه.ولی عطررو شاید بیمار حساسیت داشته باشه.حتی توی کلاس درس ومدرسه هم تاکید میکنن کسی بوی ادکلن وعطرش زیاد نباشه بعضیا سردردمیگیرن.

پارسا پسرمامان😍