2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا که میبینم دلم میخواد سرمو بکوبونم دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 111 پست
قبلاگفتم اینو توپارک کنار خیابون دختروپسره خوابیده بودن روهم یه مرد مسن گفت این چه وضعشه خانواده ای ...

دیروز کنار دریا دیدم دستشو کرده بود تو شلوار دختره و لب میگرفت ازش کسی بهشون کاری نداشت چون خیلیا عمدی اینکارارو میکنن که شر درست کنن ولی خدایی هنوز معنی فضای عمومی رو خیلیا نفهمیدن همون بغل پارک جنگلی بود می‌تونستن برن توش کسی نبود اونجا هرکاری بکنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ایشون میگه ناخن کاشت و ژلیش اصلا فرق بینشو نمیدونه مگه میشه یه آدم همزمان جفتشو انجام بده پس اینجوری ...

بله میشه

من خودم قبل از اینکه وارد بیمارستان بشم کاشت پودری داشتم بعد از هر ترمیم لاک هم برام میزدن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چک هم بکنن گربه نیست پنجول بندازه خب 😐😂

محیط بیمارستان محیط خطرناکیه.دانشجوها حتی اوایل ممکنه ناشی بازی دربیارن وموقع وصل سرم و...ممکنه بخاطر ناخن بلند نتونن کنترل کنن سرسوزن بره به دست خودشون( یه اصطلاح خاص هست که اسمشو یادم  رفته شبیه کلمه نیدل بود).باید حتما برن ازمایش بدن ببینن خدایی نکرده الوده به بیماریهایی مثل ایدز و...نشده باشن.

پارسا پسرمامان😍
قبلاگفتم اینو توپارک کنار خیابون دختروپسره خوابیده بودن روهم یه مرد مسن گفت این چه وضعشه خانواده ای ...

آره وقتی یه مشت مثلا روشنفکر از اینا دفاع کنه جامعه پر میشه از اینجور آدما و امثال همینا... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چه بیشعور بوده

اخه هرچی میشه میگن بخودش مربوطه

وقتی یه پسر بزور یه خانومو سوار ماشین میکنه به همه مربوطه واین دخالت نیست ماکه زور نداریم میتونیم جیغ بزنیم تا بیان کمک

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 
چه ربطی به حجاب داره من کی از حجاب حرف زدم 😐

نگفتی ولی تمام کلماتت، خصومتت با حجاب ظاهرشو داره نشون میده

کلیت حرفاتو مثل ناخون بلند قبول دارم ولی خب مثلا فیلر و مژه هاش چه دخلی به کلاس داره خدایی واسه همینا گفتم مشکلت باهاش چیز دیگس

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من ی سری واسه زایمان رفته بودم درد زایمان برام بسه نبود چند تا از پرستارا اومدن منو انتقال بدن بخش د ...

الان که دیگه برای کادر بیمارستانی کلا ممنوع کردن کاشت ناخون رو. دیگه اجازه ندارن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻