2777
2789
عنوان

لینکی که اکثرتون دارین

70 بازدید | 12 پست

دوستان عزیزی که همست .ر دارین ،واقعا به نظرتون پول میده ،آخه این همه آدم الان توش هست، بده هم  شانسی انتخاب می‌کنه که فقط بگه دادم ،آخه پول مفت مگه کشکه؟

آدم میمونه وقتی مشخص شد کلاهبرداریه خوش حال بشه که لینکشو نداشته یا ناراحت بشه که مردم وقتشون با این چیزا هدر دادن

آسمان ها

بعضیاخوش خیالن به فرض محال پول بده ضررهاش براماومنفعتش برااوتا خیلی بیشتره

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ضرری؟ 

طبق علم انگارثابت شده روی یاخته های عصبی همون نورون هاتاثیرداره

هدردادن وقت

هدردادن اینترنت

پول مشکل دار

ترویج بیکاری واینجوری....

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

چه ضرری؟ 

حالا ایشونو از حرفی که زدن نمی‌دونم ولی از نظر من وقت طرف میره در ضمن استفاده ی پیش از حد از گوشی ضرر های خودشو داره حالا فک اونایی رو که چندین ساعت براش وقت میزارن

آسمان ها
حالا ایشونو از حرفی که زدن نمی‌دونم ولی از نظر من وقت طرف میره در ضمن استفاده ی پیش از حد از گوشی ضر ...

درسته

ولی بعنوان کسی ک دارم بازی میکنن میگم

سرررر جمع کـــــــــل روز یه ربع هم نمیشه

چرا ضرر؟مگه می‌خوایم پول بدیم که ضرر کنیم؟یا پول داریم که کلاهمونو بردارن؟😆

ببین هم وقتت با زدن و سکه گرفتن هدر می‌ره هم اینکه چندین ساعت استفاده از گوشی ضرر های جبران ناپذیری داره ،حالا ترویج بیکاری و گشادی بماند 

آسمان ها
ببین هم وقتت با زدن و سکه گرفتن هدر می‌ره هم اینکه چندین ساعت استفاده از گوشی ضرر های جبران ناپذیری ...

عزیزم ربات خودش سکه میزنه فقط هر سه ساعت باید بری تو بازی.وقت زیادی نمیگیره..احتمالا فقط مشکل گشادی میمونه!خخخ..گشاد نشیم صلوات!

کاش واقعا پولی در کار باشه،وگرنه واقعا برای هدر رفتن وقت باارزش ملت ناراحت میشم

اخه وقت زیادی نمیگیره😐

ته تهش یه ربععععع در روز

مگه ادمیزاد از همه دقیقه هاش در طول روز استفاده بهینه میکنه؟