2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب نباید مقدارشو بهم بزنی هر یه پیمانه مقدار مشخصی اب نیاز داره وگرنه بچه یبوست میگیره و اینکه زیر ۴ ماه معده کشش نداره و اسیب میبینه بعد ۴ ماه هم مثل بچه من رفلاکس داشت غذا شروع شد بازم خیلی غلیظ نبود در حد یه کم غلیظت که بالا نیاره

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
خوب نباید مقدارشو بهم بزنی هر یه پیمانه مقدار مشخصی اب نیاز داره وگرنه بچه یبوست میگیره و اینکه زیر ...

بچم هفت ماهش تموم شده. بهداشت لهم گفته انقد آب نریز گوشت نمیشه ب تن بچه

بچم هفت ماهش تموم شده. بهداشت لهم گفته انقد آب نریز گوشت نمیشه ب تن بچه

چرت گفته شیرخشک یه مقدار مشخص داشته از قدیم ،من پسرم با شیر خشک کلا بزرگ شد ۶ ماهگی انقدر تپل بود از نمودار بالاتر رفت گفتن بهش رژیم بده منم توجه نکردم چون میدونستم پسرم پر جنب و جوش همینم شد هشت ماهگی راه افتاد کم کم قدش بلند شد وزنش نرمال شد الان کاملا رو نمودار ولی قدش بلندتر که اونم ژن باباشو داره ،بجای اینکه شیرشو غلیظ کنی ،غذا مقوی بهش بده ،من گوشت مخصوص پسرم میخریدم فیله خالی بخدا خودمون اصلا بهش دست نمیزدیم هر بار یه مقدار میریختم تو سوپ یا پای مرغ ،مغزیجات اسیاب شده خام ،فرنی هم اصلا با اب ندادم با شیر محلی اماده میکردم شیر میخریدم کلی میجوشوندم بعدش میریختم تو فرنی خلاصه کم کم بهش غذا مقوی بده فقط بجه وابسته به شیر نباشه ،تخم بلدرچینم خیلی خوبه و حوجه محلی ،بلدرچین هر بار یه تیکه براش بریزی بصرفه هست مگه بچه چقدر میخوره،من یه کیسه کوچیک سفید دوختم توشو نبم دانه میریختم مینداختم تو خورشت مخصوصا قرمه سبزی ،ابگوشت پسرم خیلی دوست داشت اینو دکتر بهم گفت واقعا خیلی خوب بود 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
2810