2777
2789
عنوان

علت شکم درد در شب و بی اشتهایی کودک ۷ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 24 پست
شما اگه میتونید یه هفته حول و حوش همون ساعتی که دخترتون میگه دلم درد میکنه، با بیرون بردن سرگرمش کنی ...

چه آزمایشی؟این آزمایشی که دادیم کلا آزمایش چکاپ بود 

سونوگرافی اسفند ماه برده بودم باید فردا دوباره ببرم

مثلا دیروز بردیم کافی شاپ پیتزا اینا خورد بیرون بودنی سرش گرم بودنی زیاد نمیشه انگار مثلا یهو به فکرش میاد به فکر فرو میره بعد هیچی نمیخوره بزورم میده عرق میکنه و اینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم، نگران نباش، اگه خدایی ناکرده مشکلی بود صبح تا شب هم همون مشکل بود، نه اینکه فقط شبها بیاد.

همه همینو میگن 

اصلا دکترا هم تعجب میکنن تعریف میکنم

فقط فوق تخصص گوارش که یکم از رفتاراش تو شب گفتم چند موردم خودش گفت مثلا اوایل به بو هم حساس بود شبا میگفت کبابو نیار جلوم بوش حالمو بهم میزنه فوق تخصصم همینو گفت که احتمالا به بو هم حساسه حالشو بهم میزنه گفتم بله دقیقا گفتم همش از استرسه نمیدونم اخه بچه ۷ساله چه استرسی اخه از الان

خودم خیلی آدم استرسی و حساسی هستم 

چه آزمایشی؟این آزمایشی که دادیم کلا آزمایش چکاپ بود  سونوگرافی اسفند ماه برده بودم باید فردا د ...

ازمایش ادرار و سونوی شکم منظورمه.

اما عزیزم به احتمال ۹۹ درصد مشکل دخترتون جسمی نیست، این چند وقته که اینجور شده شاید جو خونتون عوض شده، درمورد موضوعی شما نگرانید یا توی خونه در موردش حرف میزنید، دخترتون متوجه شده، یا شما یا همسرتون استرس دارید در موردی به ایشون هم وارد شده.

البته من از روی علایم دخترتون دارم میگم.

دخترا با پدرشون احساس امنیت و شادی بهتری میکنند، اگه همسرتون در این زمینه اوکی هستند، ایشون میتونند بیشتر از شما به دخترتون کمک کنند. اگه بیشتر با دخترتون وقت بگذرونند، دخترتون هم زودتر حالش خوب میشه عزیزم

ازمایش ادرار و سونوی شکم منظورمه. اما عزیزم به احتمال ۹۹ درصد مشکل دخترتون جسمی نیست، این چند وقته ...

عزیزم مرسی که بهم دلگرمی میدین

من بعد سقطم دخترم اینطوری شد خیلی علاقه به بچه داره الانم همش میگه بچه بیار سقط که کردم خیلی ناراحت شد شب یهو لرز و اسهال استفراغ کرد از شدت ناراحتی

حالا نمیدونم چیکار کنم حالش خوب شده 

عزیزم مرسی که بهم دلگرمی میدین من بعد سقطم دخترم اینطوری شد خیلی علاقه به بچه داره الانم همش میگه ب ...

خواهش میکنم عزیزم

من خودم یه دختر دارم به محض اینکه جو یکم تغییر کنه رفتارهای اونم تغییر میکنه و ... بچه ها خیلی حساسند.

دختر شما هم اصلا هیچ مشکلی نداره، نگران نباش. انشاالله به مرور حالش خوب میشه و شما هم براش یه نی نی گل میارید، همتون این روزا را فراموش میکنید عزیزم.

خواهش میکنم عزیزم من خودم یه دختر دارم به محض اینکه جو یکم تغییر کنه رفتارهای اونم تغییر میکنه و .. ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم

خدا گل دخترتو حفظ کنه

من احساس میکنم چون سیره و فشار اوردی بهش سر غذا خوردن دروغ میگه و ادا درمیاره

خیلی حساسه منم فک میکنم چون یبار شب غذا خورد گیر کرد گلوش بالا اوورد همش فکر میکنه حالا بالا میاره چون تفاوت شکم درد و حالت تهوع رو نمیدونه