2777
2789

دخترم ۷سالشه دو ماهی میشه شبا چیزی نمیخوره میگه شکمم درد میکنه فقط شبا اونطور میشه

از صب تا شب میخوره ولی شام اینا هیچی نمیخوره خیلی نگرانم آزمایش بردم همش سالم بود دکار کودکان فوق تخصص گوارش دیگه نمیدونم کدوم دکتری ببرم خوب شه کار منم شده گریه خیلی نگرانم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمعنی در مورد درد راست میگه؟

نمیدونم که ساعت ۶عصر به بعد دیگه چیزی نمیخوره به زور یه تیکه میذارم دهنش میندازه آشعال ولی از صب تا ظهر میخوره دیگه خودمم موندم مریض شدم بخدا نمیدونم دردمو به کی بگم از دکتر بردنم خسته شدم

یه سونوکرافی و تست انگل هم ببرش، ولی فکر نکنم انگل داشته باشه چون میگید توی طول روز اوکی هست و اشتهاش خوبه و حالت تهوع و استفراغ هم نداره.

توی ازمایش خونش ببینید دفع پروتیین هم سنجیدن یا نه.

اگه همه اینا اوکی بود، خوراک روزش را بسنجید. شاید هله هوله خیلی میخوره، یا اصلا از شب بدش میاد و این بد اومدن را با این حالت نشون میده.

یه سونوکرافی و تست انگل هم ببرش، ولی فکر نکنم انگل داشته باشه چون میگید توی طول روز اوکی هست و اشتها ...

تست انگل چطوریه؟دفع پروتئین چی مینویسن تو آزمایش 

یه سونوکرافی و تست انگل هم ببرش، ولی فکر نکنم انگل داشته باشه چون میگید توی طول روز اوکی هست و اشتها ...

اصلا طول روز نمیگه شکم درد دارم حالت تعوه هم شبا هم اصلا نداره فقط میگه شکمم درد میکنه صبونه نهار تو وسطا هم هرچی میخواد میخوره

تست انگل چطوریه؟دفع پروتئین چی مینویسن تو آزمایش 

تست انگل که مدفوعه، برای پروتیین هم ازمایش ادرار

اگه ازمایش ادرار داده دخترتون، ببینید جلوی پروتیین چی نوشته.

برای مطمین شدنتون که سونوکرافی شکم ببریدش.

ولی به احتمال زیاد مشکل دخترتون با غروب و شبه. شاید دلش میگیره و ...

تست انگل که مدفوعه، برای پروتیین هم ازمایش ادرار اگه ازمایش ادرار داده دخترتون، ببینید جلوی پروتیین ...

آزمایش مدفوع دادیم ولی ادرار نه 

فوق تخصص گوارشم گفت مشکلش عصبیه استرس و ترس باعثش میشه ولی تا کی دلم خیلی میگیره وقتی شب میشه من از استرس میمیرم

تست انگل که مدفوعه، برای پروتیین هم ازمایش ادرار اگه ازمایش ادرار داده دخترتون، ببینید جلوی پروتیین ...

منم میگم نگفته تو معده و رودش مریضیه خطرناکی باشه😭

شما اگه میتونید یه هفته حول و حوش همون ساعتی که دخترتون میگه دلم درد میکنه، با بیرون بردن سرگرمش کنید، نذارید اون موقع بفهمه دم غروبه و نزدیک شبه، مثلا یه بارش ببریدش سینما، یه بار دیگه پارک سر بسته و ...

فقط سرگرمش کنید به خصوص با دوستاش باشه، اگه اوکی نشد به فکر سونو و ازمایش باشید عزیزم.