2777
2789
عنوان

من همونم كه منتظر دستور سقط جنينم

214 بازدید | 15 پست

سلام مامانا .من رفتم ديروز فوق تخصص پريناتولوژى -دكتر آزادى-.به من گفت بچه جفتش مشكل داره .شريان خوب خونرسانى نميكنه.رشد كافى نداشته خلاصه گفتم دكتر تكليف منو معلوم كنيد .گفت من سقطش نميكنم اما اين بچه نميمونه .خودش از بين ميره با اين وضعيت رشدش و ….دو هفته ديگه بيا .گفتم خب اگه تا دو هفته ديگه زنده موند چى ؟ گفت تو اصلا بنا رو زنده موندن اين بچه نزار ( ينى خودش ميميره) باز گفتم اگه به دنيا بياد معلوليت يا مشكلات ديگه؟ گفت به به دنيا اومدنش فك نكن .🥺

حالا الان به نظر شما من چيكار كنم؟؟؟؟ بشينم تا بچم بميره؟ ازش پرسيدم هيچ كارى نكنم ؟دارو درمان؟؟؟ گفتم يه دكتر ديگه انوكساپارين داده  ادامه بدم؟؟؟؟؟ گفت ميخواى بزن ميخواى نزن😐ينى كلا اميدي نداشت .اما سقط و از سرش خودش باز كرد .

شوهرم ميگه اگه مريض يا معلول بشه از چشم تو ميبينم اما من نميدونم چيكار كنم ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دکتریه این😐

برو یک دکتر دیگه🥺

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه دکتر دیگه هم برید چک کنید

بعضی دکتر ها واقعا ملت رو آزار میدن

من خودم دکتر به مادرم گفته بود معلوم نیست بارداری اون موفق باشه

الان صحیح و سالمم و سالها گذشته!

تو حسرت های من رو زندگی می‌کردی و خودت بزرگترین حسرتم بودی...🥲🍃
اگر خونرسانی قطع بشه اره فوت میکنه ولی دکترای دیگه هم برو چک کن

قطع نشده خونرسانى اما فشار شريان خونرسانيو با مشكل مواجه كرده .داره رشد ميكنه هنوز اما كند تر ينى تو سه هفته اندازه يه هفته بزرگتر شده