2777
2789
عنوان

لباس دمده رو چیکارش کنم 🥴 + عکس

229 بازدید | 13 پست

چند سال پیش دوره نوجوونی رنگ طوسی این هودی رو گرفتم با این که اصلا از هودی و تیپای اسپرت خوشم نمیاد... خیلی کم پوشیدمش، الان مونده رو دستم نمی دونم چیکارش کنم از مد افتاده😑 جنسشم ابرو بادی درجه یکه 

پایینش یه کش هست که راه رفتن و نشستن رو سخت میکنه، بنظرتون اون کش رو در بیارم خوبه واسه تو خونه بپوشم 😑😑

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کسی میاد خونه خبه

آبروم می‌ره جلو مهمون😂😂

نه شوخی کردم واسه مهمون خودمونی خوبه

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
از اینا منم داشتم 😂 داخل دوره خودش خوب بود  من خیلی ساله انداختمش دیگ

خیلی ضایع س خداییش به چی پول دادم من😂😂 

همون موقعشم ازش بدم میومد اما چون همه مانتو هام رنگی و شاد بودن مامانم طوسی خرید برام تا محرم بپوشم 😑

قشنگه ک

از مد افتاده 

یکی ام بدرد نوجوان میخوره

من کم کم داره بیست سالم میشه 🥲

خیلی ضایع س خداییش به چی پول دادم من😂😂  همون موقعشم ازش بدم میومد اما چون همه مانتو هام رنگی ...

مگه کی خریدی ؟ من شش سال پیش خریده بودمش که الان چهار سالی میشه انداختمش

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
خلی سنت زیاده وای بده برات چقدر نی نی سایت بد شده

😂😂😂 حالت خوبه؟

مگه کی خریدی ؟ من شش سال پیش خریده بودمش که الان چهار سالی میشه انداختمش

سال ۹۸