2777
2789
عنوان

برا تابستون چه برنامه ای دارید؟😂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 58 پست
من فک کنم چهار پنج تایی رو افتادم ، تاخالا هبچ امتحانی رو نیفتاده بودم 🥲 یدونه ام از جلسه موندم راه ...

منم نیفتاده بودم دو سه تا میفتم 

۱۱تجربی ت چی؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

آخرش درد داش  منم باید برا زبان بخونم شهریور😂🚶🏼‍♀️ بعدم برم خرید واسه خوابگاه🥺🫶🏻🫶🏻

چه رشته ای میری به سلامتی

من میخوام پشت بمونم

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم امسال همه شدن بخاطر زبان😂

اخیی عزیزم ایشالا موفق باشی

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
تابستون باید فقط سختتتتتت درس بخونم🥲 چون قراره پشت بمونم

منم باید بخونم برا کنکور🙂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)