2777
2789

من میخوام دو هفته بخوابم و برم بیرون، بعد کتاب بخرم بخونم ، سفارش طراحی بگیرم بفروشم و برای امتحان شهریور بخونم😂🙂🧳

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

سلاممم سلام بانوان ایران زمین😍

اومدم با اموزش زبان انگلیسی از 0 تاصد برای همگی❤️

این آموزش میتونه هم برای خودتون باشه و هم برای بچه هاتون 🌺 حالا چیجوری؟؟

ما همیشه توی زندگیمون یا منتظر بودیم یکی خرج زندگیمونو بده یا اینکه میخواستیم بریم کار بکنیم که بیشتر اوقات هم با مخالفت خانواده مون مواجه می شد😞

تا همین لحظه که سن سالی هم ازمون گذشته ولی بازم نتونستیم کاری رو درست درمون انجام بدیم و کل زندگیمونو گذاشتیم پای گوشیو فضای مجازی🥲

اما حالا امروز فرصت شده که بیایم یه چیزز خیلیییی کاربردی و درآمد زا رو یاد بگیریم که چیزی نیست به جز اموزش زبان انگلیسی😍

حالا الان میگین  ای بابا ما که هم زبون مادری خودمون رو به زور یاد گرفتیم چه برسه انگلیسی اصلا انگلیسی هم یاد گرفتیم که چی؟ چیجوری کسب درامد کنیم؟

من اینجامم که همه ی سوالاتو جواب بدم=))

خسته نشدید انقدر خودتونو گذاشتین پای زندگی افراد و برای افراد دیگه فقط کفو دست میزنین؟هیچ فایده ای هم نداره

تو این دوره هر روز ساعت ۶ بعد از ظهر زبان رو از حروف الفباش یا همون صفر صفر توضیح میده؛اینجوری یاد گیریششش خیلی آسون تره حتی اگه یادم نگرفتین پشتیبانیش جوابتون رو کامل می ده و بعد از حداکثر1 ساعت پاسخ سوالتونو گرفتین؛دیگه چی ازین بهتر؟

حالا قیمتش چقدره؟؟ کجا هستت؟ چیجوری هست؟

شاید باور نکنین ولی قیمتش فقط و فقط  ۱۰ هزاز تومنهه!!!!😱🌺

شوخی نمیکنم😂

چرا؟؟چون مالک گروه اعتقاد داره که <<پول کمتر=مشتری بیشتر>>

اصلا اگه کلاهبرداری کردن چی؟؟ واقعاااا ۱۰ هزار تومن اصلا ارزش کلاهبرداری نداره که اصلا بخواد کسی بهش فکر کنه🫠

پول چیه؟ یه بسته آدامس، اصلا با این پول آدامسم میدن؟؟؟

حالا چیجوری هست؟؟

اموزشا به صورت ویس و پیام و ویدیو توی گروه گذاشته میشه هرشب ساعت ۶😍😍

گروه کجاست؟؟تو سروش😊😊

آموزشگر خانمه که خیالتونم راحت باشه👍☺️

برای عضویت و پرداخت پیام بدین بهم تو سروش؛

@I_love_your_smile

یا اینکه بهم تو چت همین جا پیام بدین و ایدیتونو بدین عضوتون کنم=))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممم سلام بانوان ایران زمین😍 اومدم با اموزش زبان انگلیسی از 0 تاصد برای همگی❤️ این آموزش میتونه ...

اه ی تاپیک بزن دیگه این چه کاریه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

شهریور افتادی؟

اره دو تا درس رو شاید بیفتم🙂😂

2810