2777
2789

هفته ی هفتم بارداریم سونو دادم قلب تشکیل شده بهم گفتن یه هماتوم ریز دارم از الان دو روزه ترشحات قهوه ای دارم با اینکه شیاف میزارم ولی قطع نمیشه کسی چیزی میدونه بهم کمک کنه لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خطرناک نیست؟؟؟؟

چرا عزیزم منم اینجوری شدم سقط شد ولی من دکتر نرفته بودم استراحتم نکردم اصلا نمیدونستم از لک شد خونریزی شدید ولی شما شیافتو استفاده کن استراحتم بکن زنگ بزن به دکترتم اطلاع بده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
وای اسی منم ازمایشم مثبت شد  بتا ۲۹۰ دیروز امروز موعدمه ولی چند روزه لک قهوه‌ای دارم بعد پنج سا ...

عزیزممم.....مبارکت باشه ایشالله به سلامتی و دل خوش این دوران رو میگذرونی والا همش میگن این چیزا طبیعیه ولی ادم دلش شور میزنه دائم

چرا عزیزم منم اینجوری شدم سقط شد ولی من دکتر نرفته بودم استراحتم نکردم اصلا نمیدونستم از لک شد خونری ...

من خیلی استراحت کردم از روزی که لک دیدم ولی نمیدونم چرا هی بیشتر داره میشه

عزیزممم.....مبارکت باشه ایشالله به سلامتی و دل خوش این دوران رو میگذرونی والا همش میگن این چیزا طبیع ...

ممنونم گلم همچنین اسی کی ساک بارداری دیده میشه من امروز موعدمه ؟ فردا وقت دکتر دارم تا فردا دو شکم میزام اخه من داشتم میرفتم برای آی وی اف اقدام کنم که فهمیدم خبراییه 

بعد بتام یه روز به موعد ۲۹۰ خوبه

ممنونم گلم همچنین اسی کی ساک بارداری دیده میشه من امروز موعدمه ؟ فردا وقت دکتر دارم تا فردا دو شکم م ...

هفته ی هفت یا هشت همه میگن دیگه باید مشخص بشه ..بتات عالیه باید ارامش داشته باشی دیگه

عزیزممم.....مبارکت باشه ایشالله به سلامتی و دل خوش این دوران رو میگذرونی والا همش میگن این چیزا طبیع ...

از این چیزا زیاد میگن گوش نده منم گول این حرفا رو خوردم نرفتم دکتر حتما باید بری دکتر 

وای اسی منم ازمایشم مثبت شد  بتا ۲۹۰ دیروز امروز موعدمه ولی چند روزه لک قهوه‌ای دارم بعد پنج سا ...

سلام عزیزم مبارک باشه ایشالا سالم بیاد تو بغلت دکتر بهت میگه کی بیا برا سونو ک ساکو ببینی لطفا منم دعا کن هفت ساله که من درگیرم شما این ماه ک باردار بودی بیخیال بودی من اصلا بیخیال نمیشم