2777
2789
عنوان

آبله مرغان

39 بازدید | 8 پست

سلام 

دوستان دخترم ۲ سال و ۳ ماهشه از برادرش آبله مرغون گرفته .یکشنبه و دوشنبه گذشته دو۳ تا دونه زد سشنبه همونا آبکی شد از چهارشنبه تب می‌کنه و دونها به شدت زیاد شده ..

دیشب بردم دکتر قرص اسیکلوویر داد و شربت برای خارش

امروز تغییر چندانی نکرده

خیلی نگرانشم 

درست نمیتونه بخوابه غذایی نمیخوره

کسی تجربه داره چند روز دیگه طول می‌کشه و این قرص کی‌اثر می‌کنه 

اسکلوویر بیشترین تلثیرش برای ابله و تبخال  دو  روز اوله  ،  بعد یکی دو روز طول میکشه اثر کنه ، فعلد ادامه بده ، عنبر نسا هم اگه گیر بیاری  دودشو  روی تاولا بگیری خشکشون میکنه ، تا وقتی تب داره اشتهاش کمه ، خاکشیر بده بخوره ، سرخ کردنی هم نده ، سختیش هفته اوله متاسفانه

اسکلوویر بیشترین تلثیرش برای ابله و تبخال  دو  روز اوله  ،  بعد یکی دو روز طول م ...

یعنی الان تاثیر نداره؟!

دیگه دارم دیونه میشم

دلم کبابه برای بچم

حالش خیلی ناجوره

خدا کنه تبش زودتر قطع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی الان تاثیر نداره؟! دیگه دارم دیونه میشم دلم کبابه برای بچم حالش خیلی ناجوره خدا کنه تبش زود ...

تاثیر داره اما نه خیلی ، تب بر بده تبش قطع شه که بتونه چیی بخوره ، دونه ها خودشون دوره ش بگذره خشک میشن ، 

پسر من تازه خوب شده ۱۶ روزه گرفته حالا باز خوبه شما زود فهمیدی من بردم دکتا متخصص میگفت این دونه ها از گرمیه😐😐خاک توسرش بعد دوسه روز دیگه بردیم یه دکتر اون بهش همین قرصو داد ولی باید دورش بگذره سختیش همون هفته اول

پسر من تازه خوب شده ۱۶ روزه گرفته حالا باز خوبه شما زود فهمیدی من بردم دکتا متخصص میگفت این دونه ها ...

برای شما هم دونه زیاد زد؟!

چند روز تب میکرد؟!

قرص بعد چند روز اثر کرد؟!

ببخشید سوال زیاد میپرسم خیلی نگرانشم

خواهش میکنم اره همه جا حتی صورت ۳ روز تب کرد تا ۵ روز دونه زد بعد دیگع همونا موندن

ممنونم

دختر منم امروز روز سومه که تب می‌کنه 

از دوشنبه دونه ریخته اما چهارشنبه شدید شد

ان شاالله فردا بهتر بشه

ممنونم دختر منم امروز روز سومه که تب می‌کنه  از دوشنبه دونه ریخته اما چهارشنبه شدید شد ان شا ...

انشالله دیگه فردا تمومه تبش نگران نباش پسر من امروز که دیگه‌ ۱۵ روزشه دونه ها مثل خال ریز شدن براش کسی متوجه نمیشه که ابله داشته بعد سه هفته هم فکر کنم اصلا جاشم نمونه