2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا کریر بگیر یا صندلی ماشین 

اگه زیاد پیاده راه میری کالسکه بگیر

اگه خونتون فضاش بازه روروئک بگیر 

بجای روروئک میتونید از این تاب کشی ها بگیرین 

برای حاجتم ۳صلوات بفرستید

من خواهرم از هیچکدوم واسه بچه اش استفاده نکرد. 

حتی یک دقیقه هم تو کالسکه نمی موند. گریه میکرد که بغلش کنیم. به نظرم اینارو نخر بذار ببینی نوزادت رفتارش چه طوریه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
کریر اصلا استفاده نشد ولی کالسکه خیلی استفاده کردم عصای دستم بود به نظرم بستگی به خود بچه و زندگیه ه ...

من پیاده جایی نمیرم ک کالسکه بگیرم بیشتر با ماشین میرم ک بعضیا میگن بچه اصلأ داخل صندلی نمیشینه و بیخودیه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

همه‌ش بدرد بخوره یعنی اصلی‌ترین اسباب‌و گذاشتی 

اینکه برای بچه بده پاش چپ میشه کمرش خم میشه همه‌ش‌ الکیه بلد نیستن استفاده کنن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
یا کریر بگیر یا صندلی ماشین  اگه زیاد پیاده راه میری کالسکه بگیر اگه خونتون فضاش بازه روروئک ...

الان داشتم صندلی ماشین میدیدم تو نت ب نظرتون برا کمر بچه بد نیست؟؟؟اخه کاملأ حالت نشسته داره نوزاد ک نمیتونه بشینه 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
همه‌ش بدرد بخوره یعنی اصلی‌ترین اسباب‌و گذاشتی  اینکه برای بچه بده پاش چپ میشه کمرش خم میشه هم ...

اخه الان من داشتم صندلی ماشین میدیدم تو نت همشون حالت کاملأ نشسته دارن ینی انگار بچه رو بستی ب همون صندلی ماشین نوزاد ک نمیتونه بشینه بد نیس برراش

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
الان داشتم صندلی ماشین میدیدم تو نت ب نظرتون برا کمر بچه بد نیست؟؟؟اخه کاملأ حالت نشسته داره نوزاد ک ...

بچه همش تو بغلت هست تو ماشین 

من بچه م را توی کریر میذاشتم و با کمربند ماشین میبستم از کریر بعنوان صندلی ماشین هم استفاده میکردم

همشون الکیه

البته کریر کاربردیه

مثلا پارک میرین نوزاد را داخلش میذاریم که رو زمین نباشه از رو چمنا مورچه ای چیزی بره تو لباسش

برای حاجتم ۳صلوات بفرستید

روروئک اصلا لازم نیست 

کریر خیلی خوبه مخصوصا اگه کار خونه زیاد انجام میدی بچه رو میزاری توش راحتی دیگه

کالسکه هم که نیازت میشه حتما چون بچه رو نمی تونی دستت بگیری تو خیابون ولی اگه بیرون رفتنتون با ماشینه فقط زیاد استفاده نمیشه

راجع به صندلی ماشین هم یه سری کالسکه ها یا کریر ها هستن که تبدیل میشن به صندلی ماشین و سه کاره یا دوکاره هستن

اونا خیلی به صرفه هستن بگیری راحتی

سعی کن هر کدوم از اینا که میگیری سبک و مسافرتی و قابل حمل باشن که اذیت نشی

گهواره از اون بزرگ و جاگیر ها نگیر یه نسبتا کوچیک و سبک بگیر کنار تخت خودت که تکون دادنش و جابه جا کردنش راحت باشه

با اینکه مجردم ماشالا اطلاعات 😂😂😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اخه الان من داشتم صندلی ماشین میدیدم تو نت همشون حالت کاملأ نشسته دارن ینی انگار بچه رو بستی ب همون ...

ما استفاده کردیم کاملا ایمن بچه هم راحت بود 

حالا شما میخوایی صبر کن دنیا بیاد بعد اگه اطرافیانت دارن برای یکی دو سفر ازش قرض بگیر اگه فکر کردی خوبه خودت بخر 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.