2777
2789
عنوان

نمونه میخوام برم نمونه دولتیااا بیاین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راهنمایی اونجا نبودم ولی راهنمایی اش به مراتب از دبیرستانش خیلی بهتره و سطح تدریسش بالاعه

والا استاد های خوبی داشتیم. فراتر از کتاب درس میدادن. یادمه معلم علوممون دکترای فیزیک هسته ای داشت میومد از مباحث دبیرستان برامون تدریس میکرد.

والا استاد های خوبی داشتیم. فراتر از کتاب درس میدادن. یادمه معلم علوممون دکترای فیزیک هسته ای داشت م ...

بله منظور منم همینه دبیر های دوره ی اول و راهنمایی واقعا سطح تدریسشون خوب بوده اینو از همکلاسی هام که  دوره اول و نمونه بودن میشنوم اکثرشون هم تیزهوشان قبولی دادند 

بله منظور منم همینه دبیر های دوره ی اول و راهنمایی واقعا سطح تدریسشون خوب بوده اینو از همکلاسی هام ک ...

افسوس اون دوره رو میخورم. دوستای باهوشی داشتم الان با یه مشت خل وچل تر از خودم افتادم😂😂😂

افسوس اون دوره رو میخورم. دوستای باهوشی داشتم الان با یه مشت خل وچل تر از خودم افتادم😂😂😂

وای تورو خدا بیخیال دوست خل و چل خودش نعمته پسر 

سخت نگیر الان خود ما سال اول همه تو فاز درس و رقابت و اینا بودیم ولی امسال و کلا اکیپی و سر خوشگذرونی اینا بودیم اون لابلا درسم خوندیم، عوض بعد کنکور که هیچ تا بعد مرگ هم این دوستیا از بین نمیرن، مگرنه زندگی رو نمیشه خالی خالی تحمل کرد.... 

وای تورو خدا بیخیال دوست خل و چل خودش نعمته پسر  سخت نگیر الان خود ما سال اول همه تو فاز درس و ...

اونو که شوخی کردم. ولی برای پیشرفت باید یه شبکه ای از افراد باهوش داشته باشی. درسته اولش به آدم احساس خنگی دست میده ولی برای پیشرفت لازمه.

اونو که شوخی کردم. ولی برای پیشرفت باید یه شبکه ای از افراد باهوش داشته باشی. درسته اولش به آدم احسا ...

اون که بله باهات موافقم، ولی دنبال پیشرفت بودن هم باید حد و مرز خودشو داشته باشه که از دستاوری که تو لحظه ی حال داری هم غافل نشی