2777
2789

درسم خیلی خوبه نهایی از دبیرا پرسیدم همشو ۲۰ شدم 

فقط میخوام بدونم الان تو این چهار روز دیره بخوام واسه نمونه تست بزنم؟؟نمونه دولتی مدرسه های خوبیهه؟؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
نمونه دیرهه الان
2
50%
قبول نمیشم ؟
2
50%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۶ سال نمونه بودم فضای خیلی خوبی داشت حاشیه نداشت

ان شاءالله قبول بشید

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷

انشالله ک قبول بشی 

ولی اگه نشدی خواهش میکنم دولتی نرو حتما برو غیر انتفاعی عالی و اگه خواستی دولتی بری تحقیق کن خوبشو برو

نمونه هم قبول شدی خوبشو الویت بزن هر نمونه و تیزهوشانی خوب نیس

خلاصه خیلی دقت کن این سه سال خیلی مهمه اشتباه منو نکن

نمونه مدرسه خوبیه خودم زمان راهنماییم اونجا درس خوندم. زمانی که من بودم حداقل ۶۰ درصد بجه هاش درس خون و با سطح فکر بالا بودند.اگه میخوای پیشرفت کنی باید جایی باشی که لول و ضریب هوشی افراد اون ناحیه بالا باشه. افرادی تو این مدارس پیدا میشن که نگرش قوی دارن و سعی کن با اونها رفیق بشی. البته این ضریب هوشی بالا شامل من نمیشه😂😂😂

به عنوان کسی که دو ساله نمونه دولتی میخونه، اول اینکه انچنان خبری هم نیس این طرفا یعنی درسته با دولتی ها قابل مقایسه نیس ولی تیزهوشان یه چیز دیگه است انصافا، در کل میگم اگه قبول نشدی هم چیزی از دست ندادی، دوم از قبول شدن خودم بگم که مثل تو معدلم 20 بود و این خیلی رو ترازش تاثیر داره و اینم بگم من اصلا تست کار نمیکردم فقط مفهمومی میخوندم و  سوالای سال قبل ازمون نمونه و تیزهوشان و حل کردم و تحلیل کردم و البته برای علوم و فارسی کتاب کار خیلی سبز و خیلی کم کار کردم، به نظرم حتی اگه یه روز وقت داشته باشی میتونی بخونی و با یه جمع بندی ازمون خوبی بدی و قبول بشی، ولی قبول شدی قول بده قوی باشی و خوب درس بخونی اونجا ❤️

انشالله ک قبول بشی  ولی اگه نشدی خواهش میکنم دولتی نرو حتما برو غیر انتفاعی عالی و اگه خواستی ...

واقعا تیزهوشان دوره دوم ماهم افتضاح بود ...

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
ممنونم استرس زیادی دارم واسه تست زنی میترسم دیر باشه

آزمونتون کی هست؟

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
انشالله ک قبول بشی  ولی اگه نشدی خواهش میکنم دولتی نرو حتما برو غیر انتفاعی عالی و اگه خواستی ...

سلام عزیزم ببخشید اگر کسی متوسطه‌ی اول تیزهوشان بوده متوسطه‌ی دوم نیاز به آزمون داره ؟؟؟

منم نمونه بودم جای خاصی نیست ، ببین رک بگم هرجا بری از دبیرهای آموزش پرورش باشن آخرش مجبوری بری کلاس بیرون ، ولی از لحاظ جو آره دیگه به هر حال گزینش شده ان اکثرا ، بخون نترس سوالا معمولا اونقدر سخت نیست تو این ۴ روز هم حتی میتونی خیلی جلو بیوفتی