2777
2789
عنوان

سوالی دادم لطفا بیاین

76 بازدید | 4 پست

من تخمدان پلی کیستیک دارم چند ماهه با قرص سیپروترون ادامه میدم ، امروز متوجه ی توده شدم نزدیک لگنم ، ربطی داره به قرص؟ادامه بدم ندم؟

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

برو دکتر .

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درک میکنم چنین شرایطی برای منم‌پیش اومده ، اما عزیزم اگه نمیتونی بری از دکتر هایی که به صورت مجازی ویزیت میکنن کمک بگیر .

انشالله که خوب خوب شی❤️

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
بله درک میکنم چنین شرایطی برای منم‌پیش اومده ، اما عزیزم اگه نمیتونی بری از دکتر هایی که به صورت مجا ...

مرسی💖همچنین شما هم سالم و سلامت باشید💖

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...