2777
2789

ما ۷ تا بچه هستیم که سه تا دختراازدواج کردیم بقیه مجردن یه تا داداش دیگه و یک خواهر 

بابام کار داشت همه هم یا دنبال کارشون بودن یا درس و...الان مامانم خودش تنها خونست سرشب زنگ زد کسی پیشم نیست من هم راهم دوره و بچه نوزاد دارم هیچکدوم تو شهر پدریم نیستیم دلم برای مامانم سوخت بعد۷تا بچه کلی شلوغی یهو خونش ساکت شد کسی پیشش نیست

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش میاد دیگه

آخر همه تنهایی هست 

فرقی هم نمیکنه چندتا بچه باشین 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
پیش میاد دیگه آخر همه تنهایی هست  فرقی هم نمیکنه چندتا بچه باشین

دقیقا یه روزی مامانم حرص میخورد از دستمون می‌گفت کی می‌رسد همه سرتون گرم بشه راحت بشم اما الان...

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
باباتم خونه نیس؟ حتی یکی از خواهراتم تو ظهر مامانت نیستن بگو مامانت بره خونه مامان بزرگت اگه در قید ...

ن هیچکس نیست همه مون اومدیم جای دیگه مرکز استان هستیم اونا موندن شهر پدریم مادربزرگم زنده است اما نمیره پیشش اخلاق ندارد مادربزرگم

ن هیچکس نیست همه مون اومدیم جای دیگه مرکز استان هستیم اونا موندن شهر پدریم مادربزرگم زنده است اما نم ...

اشکال نداره عزیز ناراحت نباش خداروشکر بچه ای مثل شما داره

منم خواهر برادرم ازدواج کردن میگم مامان اگه منو به دنیا نیاورده بودی الان راحت بودی😪😂

خستم .