2777
2789

خواهرم میخواست بره تیزهوشان من مادرم اجازه ندادیم

چون خودم تجربه داشتم از بیرون اومدم وای از تک تک درساش بدم میاددد کلی کتاب اضافه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچتو با مدرسه تیزهوشان بدبخت نکن 

بعدشم ماها چه گلی به سرمون زدن ک به سر اون بزنن 

واسه امتحان ‌‌‌مسخره اینجوری استرس به بچت میدی فردا پس فردا سر انتخاب رشته و بعدش کنکور میخوای دیوانه کنی بچه رو خب 

2805
توروخدا الان موقع دلسرد كردن تيست

قبول میشه اگر تلاش کرده

دعا میکنم براش

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

اگر خونده قبول میشه نگرانی الکی نداشته باشید و به بچم استرس ندید که کم نیاره.یه جمع بندی خوووب توی این چند روز بفرستیدش.و یه کلاس پیش بینی سوالات هم بفرستیدش تا نتیجه تلاشاشو ببینه.من بشخصه فقط استاد صابر دلاوریو پیشنهاد میدم.هم اشناهامون باهاش قبول شدن.هم چون خودم مشاور تیزهوشانم میدونم ک کدوم اساتید دلسوز و حلال خورن و کدوم نه

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

یکی از مهم ترین چیزی که در کنار کیفیت بالای تدریس ها و کلاس های موسسه موفقیت  باید در نظر گرفت این هست که مشاورین آموزشگاه همیشه همراه دانش آموزا هستن و تا جایی که از دستشون برمیاد و دلسوزانه راهکار  رو برای هر مشکلی ارائه میدن و تا پایان این مسیر همراه هستند.

کلاس های آموزشگاه هم حضوری و آنلاین دارای کیفیت بسیار بالایی هستند، شاید تصور شود که کلاس های آنلاین خوب نیستن و کیفیت کلاس های حضوری را ندارند ولی آموزشگاه موفقیت خلاف این باور را به ثمر رسونده است. برای همین من آموزشگاه موفقیت رو پیشنهاد میکنم.َ