2777
2789
عنوان

کیا راکوتان مصرف کردن میشه بیاین

146 بازدید | 20 پست

من ۹ماه راکوتان خوردم. کل جوشام رفت. البته جوشام بزرگ نبود همه ریز . الان قط کردم بعد دوماه دوباره برگشت. یعنی چی اخه؟؟؟؟؟۹ماه کم بود یعنی ؟چکار کنم 

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید دکتر قطع میکرد و روند درمانت کامل میشد

من یادمه کرونا اومد خونوادم گفتن دکتر پوست واجب نیست و قطع کردم ولی خب جوشام برنگشت

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
همه مث اول؟نورم هوردی یا راکوتان با دستور پزشک قط کردی؟ اواخر دوزت چقد بود

اخرش هفته ای یک بار. اخه الان ۶ماه بود که اصلا جوش نداشتم فکر کردم وقتش قط کنم. شما چند ماه خوردین؟ من دیگه دکتر نرفتم گفتم اونم ببینه ۶ماه جوش نزدم میگه قط کن

اخرش هفته ای یک بار. اخه الان ۶ماه بود که اصلا جوش نداشتم فکر کردم وقتش قط کنم. شما چند ماه خوردین؟ ...

من از مرداد پارسال  س ماه یروز درمیون  س ماه هفته ای دوتا دو ماه هفته ای یکی

الان کردم دو هفته یدونع

ی عکس اگ میشه  از جوست بده ببینم چیع منم درحال مصوفم

ببین جوشام کم هست خیلی ریز. ولی خب موقع مصرف همینم نبود اصلااا.صاف صاف از نظر جوش. اما با خوردنش کک و مک صورتم بسیار زیاد شد .چون قبلا هم کک و مک داشتم. اما با خوردنش جوشام خوب شده بود ولی کک و مک…. الانم که دوباره دارن برمیگردن. در ضمن ریزش مو هم گرفتم

من از مرداد پارسال  س ماه یروز درمیون  س ماه هفته ای دوتا دو ماه هفته ای یکی الان کردم دو ...

منم دقیقا از مرداد پارسال خوردم. شما دکترتون گفت بازم باید ادامه بدین یا خودتون ؟ منم انگار باید بازم بخورم . اخه تصمیم داشتم حامله شم

حامله نشو فعلا ها من تا دی رفتم دکتر بقیشو تودم تحویز کردم😂

منم دقیقا مثل خودت😂😂😂اخه من اصلا ریزش مو نداشتم اما با خوردنش پیدا کردم. نه میخواستم ۷،۸ما بگذره بعد اقدام کنم. اگه قراره دوباره جوش بزنیم چه فایده داره؟؟من اخه کک و مک هام زیاد شد با خوردنش. 

منم دقیقا مثل خودت😂😂😂اخه من اصلا ریزش مو نداشتم اما با خوردنش پیدا کردم. نه میخواستم ۷،۸ما بگذره ...

منم ی لک اوردم رو گونم قهوه ای نیس،،به کبودی میزنه😐بیرون میرفتی ضدافتاب میزدی؟

منم میترسم باز بریزع بیرون روانی شم

منم ی لک اوردم رو گونم قهوه ای نیس،،به کبودی میزنه😐بیرون میرفتی ضدافتاب میزدی؟ منم میترسم باز بریز ...

بیرون که جای خودش. من تو خونه هم ضدافتاب زیاااااد میزنم.پوستم حساسه راکوتان هم حساس ترش میکنه. من جوشام هم اونقدر زیادددد و بد نبود . نمیدونم چرا دوباره برگشت

2810