2777
2789
عنوان

عجب سرنوشتی داشتم😔

138 بازدید | 9 پست

هیییییچوقت فکرشو نمیکردم داغ بچه ی ۳روزه رودلم بمونه😔😔😔😔😔 اندازه هفت آسمان دلم برای پسرم تنگ شده. این ماه بی بی چکم مثبت شد، ۴روز عقب لنداختم، گفتم داداش یا آبجی سورنا داره میاد😍 ولی یهو پریود شدم. 

خدایا مگه در من چقدر صبرو تحمل دیدی؟ ۶سال انتظار، آی وی اف ناموفق، آی یو آی ناموفق، همش این دکتر اون دکتر، بارداری سخت بادردای رماتیسمی، آخرشم پسردسته گلم رو گرفتی. حکمتتو شکر، ناشکری نمیکنم. من بنده خطاکارو گناهکارتم، من کم تحملم خدایا. خودت شادی بهم بدی که پایدار باشه. بچه ی سالم و صالحی بهمون بده پروردگارا، داغ پسرم رو کمی توی دلم سبک کنه.

الله اکبر نمیتونم تحمل کنم، کاش کسی کمکم میکرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

(سال ۱۳۹۸)تویی که مثل من درانتظار بچه ای،میفهممت.لوله هام بسته س،ذخیره تخمدانمم کمه.ولی خدابزرگه❤ ...(آذر۱۴۰۰) لوله هام ماه پیش بازشد خداروشکر😍😍😍وحالا مونده ذخیره کمم.که اونم بااصلاح سبک زندگی، درستش میکنم. من طبیعی باردار میشم🤰...(شهریور ۱۴۰۱) بااصلاح سبک زندگی ذخیره م از یک دهم شده یک و یک دهم. دیگه منتظر بارداری ام ✌(وحالاخرداد۱۴۰۲) باردار شدم. خدایاشکرت😍😍😍❤❤❤(بهمن ۱۴۰۲) سوم بهمن پسرم بدنیااومد و ۵بهمن آسمونی شد🖤 عجب سرنوشت تلخی داشتم😔...(خرداد۱۴۰۳)پسرم،سورنا جان، من دوباره تلاش میکنم. آبجی یا داداشتو میارم و همیشه ازتو براش میگیم.توتاابد در قلب و من و بابایی❤️

خدا بهت صبر بده😢

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

سرنوشت بد نوشت🔪

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دخترمو تو یک ماهگی از دست دادم من ناراحتی قلبی دارم بارداری پر استرس  خدا بعد ۴سال بهم داد ...

ای داد، خداصبرت بده. اگه راهی روشی داشتی که بفهمیم حکمتت خدا از این اتفاقا چیه بمنم بگو. شب و روز درحال پرس و جوام.

(سال ۱۳۹۸)تویی که مثل من درانتظار بچه ای،میفهممت.لوله هام بسته س،ذخیره تخمدانمم کمه.ولی خدابزرگه❤ ...(آذر۱۴۰۰) لوله هام ماه پیش بازشد خداروشکر😍😍😍وحالا مونده ذخیره کمم.که اونم بااصلاح سبک زندگی، درستش میکنم. من طبیعی باردار میشم🤰...(شهریور ۱۴۰۱) بااصلاح سبک زندگی ذخیره م از یک دهم شده یک و یک دهم. دیگه منتظر بارداری ام ✌(وحالاخرداد۱۴۰۲) باردار شدم. خدایاشکرت😍😍😍❤❤❤(بهمن ۱۴۰۲) سوم بهمن پسرم بدنیااومد و ۵بهمن آسمونی شد🖤 عجب سرنوشت تلخی داشتم😔...(خرداد۱۴۰۳)پسرم،سورنا جان، من دوباره تلاش میکنم. آبجی یا داداشتو میارم و همیشه ازتو براش میگیم.توتاابد در قلب و من و بابایی❤️
ای داد، خداصبرت بده. اگه راهی روشی داشتی که بفهمیم حکمتت خدا از این اتفاقا چیه بمنم بگو. شب و روز در ...

من به حکمتش رسیدم دخترم ۱۰سال پیش بود 

انقدر گریه کردم که عینکی شدم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من به حکمتش رسیدم دخترم ۱۰سال پیش بود  انقدر گریه کردم که عینکی شدم

حکمتش چی بود؟

سلام هانا جان....چقدرشبیه همیم...عین اتفاق تلخ زندگی توبرای منم افتاد...بدون حتی یه واو کمتروبیشتر.....بااین تفاوت که پسرقشنگ من ۷بهمن به دنیااومدو۹بهمن آسمونی شد....توتنهانیستی....دنیاپرازآدمای شبیه ماست...شایدحتی قصه های تلخ تروعجیب تر.....

سلام هانا جان....چقدرشبیه همیم...عین اتفاق تلخ زندگی توبرای منم افتاد...بدون حتی یه واو کمتروبیشتر.. ...

بمیرم برای دلت😔😔😔 اگه میخوای دوباره باردارشی اصلاح سبک کن. من دوباره شروع کردم بتونم جای سورنای قشنگمو سبز کنم. بخدا دلخوشیم اینه که یه روزی میمیرم و میرم پیشش