2777
2789
عنوان

مغزم ترکید بیاین شوهرم سوتی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 48 پست
میدونی بیشتر از چی میسوزم نصف طلاهام با طلاهای دخترم تو گاو صندوق اوناس نمیدن بهم میگن شما گاوصندوق ...

این اشکال نداره طلاهای خودت و دخترته با سیاست پسش بگیر نه با جنگ که به ضرر خودت تموم میشه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمو راهکان😂😂😂😂😂😂 فقط دوسدارم یجوری بهشون بفهمونم ک فهمیدم

اصلا حرص نخور برای من مورد مشابه پیش اومده بود

خیلی حرص میخوردم نمیدونستم چجوری به روی طرف بیارم که اره فهمیدمو فلان

موند بعد یه سال شرایطش پیش اومد با شوخی و خنده گفتم اخ حال داد😂😂 طرف کوپ کرده بود

اره دقیقا یه گوشواره خیلی کوچیکه نازکه خخخ

منم از این مورد دروغ زیاد داشتم از 'رف شوهر و خانوادس ولی ثابت شدنی نیست فقط الان دستم اومده که وقتی دارن دروغ میگن من از لحن و رفتارشون میفهمم.

خب چی بگم با سیاست

خودت شوهرتون بهتر میشناسی به وسیله شوهرت بگو خودت مستقیم نگو راهشو خودت بلدی چون شوهرتو میشناسی

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

ببخشید نوشتی دستبند و یه گوشواره از مادرشوهرته. که حالا مشخص شده گوشواره رو نداده... خوب دستبند رو ک ...

اصلا بحث دادن یا ندادن نیس بحث دروغ و پنهون کاریه ک بعد ۲ سال تازه امروز شوهرم سوتی داد

اصلا بحث دادن یا ندادن نیس بحث دروغ و پنهون کاریه ک بعد ۲ سال تازه امروز شوهرم سوتی داد

فقط قصدم اینه که آروم بشی عزیزم، منظور بدی ندارم.....تا حالا خودت چیزی رو به دروغ بهشون نگفتی. خوب برای ما هم پیش میاد که برای اینکه خوب جلوه بدیم خودمونو. یه چیزایی رو نگیم یا دروغ بگیم. 

2810