2777
2789

بچه ها برام دیگه نمیصرفه برای خشک کردن بیکینی از دستمال کاغذی استفاده کنم اونم پر مواد شیمیایی و مضر می‌خوام خودم پارچه بخرم و بشورم . چه پارچه ای خوبه آخه زدم نخی هزار مدل نخی هست نمیدونم چی ب فروشنده بگم چون ب اون ک نمیتونم بگم برای کجا میخوام

وا هم برو بگو نخی دیگه 

خودش برات میاره 

اونا که گل منگولین

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه بابا باکتری توش رشد میکنه اصلا خوب نیست..🤐

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی😙👇           https://harfeto.timefriend.net/16939950931644
اونوقت چند بار یک بار میخوای بشوریش؟

اگه مثلا چهار بار در روز میره دست شویی چهار یا شش تیکه پارچه رو برش بزنه و از هر کدومش یه بار استفاده کنه 

بعد بشوره و بذاره تا تو آفتاب خشک بشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اح حالم بد شد 

احیانا شما از لباس زیر استفاده نمیکنید؟!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بشوری خشک کن تو آفتاب چجوری باکتری رشد میکنه؟ دکتر زنان به من گفت از پارچه استفاده کن. پس کهنه بچه با اونهمه آلودگی میشورن خشک میکنن مگه آلوده س؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

دستمال توالت که بیشتر باکتری و قارچ داره

پارچه ای که میدونید با کیفیت بالا شسته میشه و در معرض آفتاب یا اتوی داغ بوده نمیتونه قارچ و باکتری داشته باشه