2777
2789

خانواده شوهرم دعوتن ، میخوان بیان خونه جدید رو ببینن منم باردارم 😍 الان صبحونه خوردیم با مامانم اینا بریم سراغ کارا ، دعا کنید همچی خوب باشه ، می‌خوام قورمه سبزی درست کنم ، با سوپ خامه و چلو کباب از بیرون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه منم دعوت کنی؟

دلم خواست بیام

یاسوجم😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
شما چون بارداری زیاد سرپا نباش ،مثلا بشین ظرف های مهمونی رو اماده کن

اره همین کارو میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

ای جونم دست راستت سرمن .کاش منم نینی دار بشم ی دختر دارم دلم میخواد دومی پسر بشه ...خونه نو مباررررررک 😍😍😍😘😘😘😘😘😘

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."

انشالله که همه چی به خیر میگذره و خوش بگذره بهتون خیلییییی

فشار نیاری به خودت مواظب خودت بالاش🤗🦋

نمیدونم چرا حس خوب گرفتم از تاپیکت 😍 انشالله مهمونی عالی داشته باشییییی و همیشه ارتباط خوبی با هم داشته باشین💚

آنان که به تو دل بسپارند، لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنونْ🌱✨🦋
جای ما خالی  عکس یادت نره گذاشتی یه ریپ بزن رو من بیام ببینم چی کردی🤭

و منن منم تگ کن

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
تهرانیم 🤦‍♀️😂

من تصور میکنم خونتونم پس

شمام تصور کنید منم پیشتونم🥲❤️😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

به به منزل نو مبارک الهی به دل خوش بهترین روزها رو تجربه کنید. به خودت فشار نیار واقعا کسی از زن باردار توقع نداره . دست مامان گلیتونم درد نکنه. 

من خودم وقتی میخوام کارهام رو دور تند بیوفته نمازمو اول وقت میخونم یه دورم تسبیح حضرت زهرا میگم  اینقدررررر تاثیر داره که گاهی شرمنده میشم میگم چه بدم از نماز استفاده ابزاری میکنم😁😁

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
2810