2777
2789
عنوان

حرفای مادرشوهرم یادم نمیره...

351 بازدید | 19 پست

من ی سقط داشتم ، موقعی ک حامله بودم مادرشوهرم میگفت زن حامله احترامش واجبه از در اول اون باید بره داخل و...

دقیقا بعد حرفش ک رسیدیم اول خودش رفت داخل 

شوهرم داشت جامو درست می‌کرد ب خالش گفت یکم برو اونور مامانش گفت میخواستی زن هرکول نگیری بعد گفت شوخی کردم

یبار دیگه گفت میخواستی باربی بگیری

یا مثلا یبار من دراز کشیده بودم خاله همسرم داشت آلبالو می‌ریخت میداد ب همه مادرشوهرم اول از همه رفت واس خودشو برداشت خورد ، نگفت اول ب من بده بعد خالش آورد داد بهم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بشینی غصه بخوری چی می‌شه دقیقا؟ نتیجه‌ی این غصه توردن و اینکه یه عمر این چیزا رو به کول بکشی چیه؟

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
خودش میگفت مادرشوهرش تو حاملگی جلوش خربزه خورده ب این نداده چشمش مونده بوده

اینا همینجورن عقده ای

برا من خودش میگفت شیر نداشته

بعد من شیر داستم..وقتی به بچه ام‌شیر میدادم یه ریز میومد میگفت شیرت کمه شیرت آبه شیرت به درد نمیخوره

آشغال عوصی الان یادم اومد دوباره حرفاش.. هیچ وقت حلالش نمیکنم انقد منو با زبون نیش مارش عذاب داد

اینا همینجورن عقده ای برا من خودش میگفت شیر نداشته بعد من شیر داستم..وقتی به بچه ام‌شیر میدادم یه ...

خیلی کاراشون عجیبه ، مادرشوهرم ب ما کلی وسیله خونه داد گفت اول زندگی سختی نکشید بعد ک بدهکار شد گفت چیزایی ک لازم ندارید رو چون فعلا سرخونتون نرفتین بفروشم بعد دوباره بهترشو میدم 

منم گفتم باشه بمون بگم کدومارو نمیخوام ، دیدم قبل من چند تا رو برداشته ببره بفروشه 

منم هرچی داده بود رو دادم بهش برد فروخت ، بعد گفت من نگفتم واس شما رو میخوام ک گفتم واس برادرشوهرتو میخوام بفروشم

خیلی کاراشون عجیبه ، مادرشوهرم ب ما کلی وسیله خونه داد گفت اول زندگی سختی نکشید بعد ک بدهکار شد گفت ...

ای....واقعا عجیبن...نمیدونم چرا رفتاری میکنن که سر پسرشون پایین بیاد من خودم پسر دارم قسم خوردم هیچ وقت پسرمو بابت خودم سرشکسته نکنم...اما اینا با مغز گچ گرفته و خالی هرچی به زبون میارن

ای....واقعا عجیبن...نمیدونم چرا رفتاری میکنن که سر پسرشون پایین بیاد من خودم پسر دارم قسم خوردم هیچ ...

بعد جالب اینه کارشونو ک انجام میدن میگن ناراحت نشی بگی مادرشوهرم چرا فلان کارو کرده

یا شوخی کردم ، ی شوخیم نمیتونم باهات بکنم