2777
2789
عنوان

شاگرد ارایشگاه باید پول بده به صاحب ارایشگاه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 16 پست
مگ میخای دوره ببینی؟؟  ایتجور پولات جمه کن برو کاشت مژه یادبگیر بعد سالن برو

ار میخام یاد بگیرم  اصن واسه یادگیری رفتم اینجور گفت

اونجایی که قراره برم ارایشگاهه، آموزشگاه نیست
اولش ۱میلیون ازم پول میگیره بعنوان شاگرد برم اونجا هم کار کنم هم یاد بگیرم
مامانم اصرار داره برم دوستشه
من برم اونجا کارای ارایشگاهی مثل رنگ اصلاح کوتاهی میکاپ و شینیون و باید ببینم یاد بگیرم
اما میگم که نهایت کوتاهی و رنگ و اصلاح و اونم کامل نه یاد بگیرم
صاحب ارایشگاه که نمیاد مو به مو بمن شینیون یا میکاپ و یاد بده
نهایت روی یکی دوتا مشتری
خلاصه و سرسری یچیزی بگه و همینطور میکاپ
مگه میاد زیر ساز و انواع میکاپ و بهم یاد بده؟معلومه که نه!
حس میکنم بیشتر میخوان ازم کار بکشن تا چیزی یاد بگیرم
حماقت نیست ۳.۴ماه عمرم و تلف کنم؟
تدخدا شما نظرتونو و بگین یا تجربه مشابه
دودلم چکار کنم؟؟

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
ار میخام یاد بگیرم  اصن واسه یادگیری رفتم اینجور گفت  اونجایی که قراره برم ارایشگاهه، ...

کارت اشتباه من دیگ حرفی ندارم باهات هررچی میگم گوش نمیکنی من شاگرد ادیشگاا هستم 

مجبورم کار کنم و ازم کار بکشه  کاهی کمر ندارم   گاهی پا ندارم ازدرد  وقت های که مشتری باشه  جون ندارم 

ـ چی بگم   هم ازرتومیخاد کار بکشه هم پول؟؟

بابا شاگرده نازه بعۻی مشتری ها انعام میدن ب شاگرد ــ چون زحمت میکشه شاگرد 🙏

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.