2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم

154 بازدید | 18 پست

حامله شدم بعد پنج سال انتظار و دوا دکتر اخرشم مسمومیت بارداری گرفتم و ۲۸ هفته سزارین اجباری شدم ختم بارداری داد دکتر بهم بچه دنیا اومد ولی بعد ۵ روز فوت کرد الان از دنیا نا امیدم نمیدونم در اینده چی میشه خانومهایی که تجربه مشابه دارین یا توی اطرافیان بوده لطفا ارومم کنین الان همش حس میکنم قلبم تند میزنه تپشش رو توی گلوم حس میکنم

جاریم دوازده سال باردار نشد   بعد که میشد در اوج خوشحالی سقط مکرر میکرد و همش گریه و ناراحتی و ختم و روضه      حالا جفت بچه هاش کنارشن دلبری میکنن 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرفی از همه ی اطرافیان به نحوی دلخورم دوست دارم تنهای تنها باشم حتی شوهرمم نباشه 

من که دلشکستمو بردم پابوس امام رضا   سپردم ب اقا   گفتم خودش در درگاه خدا یه کاری کنه 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

عزیزم کاملا طبیعیه ناراحتی شما 

ولی من دختر عموم دقیقن مثل شما بود شرایطش

دوسال پیش بعد ۷ سال حامله شد و توی ۶ ماهگی سقط شد بچش

ولی بعد یه مدت دوباره باردار شد و الان یه پسر کوچولوی ناز ۲ ماهه داره

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
من که دلشکستمو بردم پابوس امام رضا   سپردم ب اقا   گفتم خودش در درگاه خدا یه کاری کنه  ...

شب میلاد امام رضا دنیا اومد مشهد هم زایمان کردم سپردمش به اقا ولی ناامیدم کرد😔

عمر و جوونیم که تو تنهایی داره تموم میشه چی اون بچه تنها امیدم بود

از در و دیوار نگا کردن خسته شدم    همه بچه بغل یا کنارشون   من مهمونیا تنها    دیگه فقط تلاش تلاش تلاش   توکل توکل توکل    

شب میلاد امام رضا دنیا اومد مشهد هم زایمان کردم سپردمش به اقا ولی ناامیدم کرد😔

دلمون رو باز ب این جمله ی تکراری خوش کنیم ( حتما مصلحت بوده شلید مشکلی داشته و..ــ)   نترس خدا برات سخت گیری میکنه  یهو معجزشو نشون میده   تو فقط ناامید نشو