2777
2789

سلام خودم ک بنظرم کاردرستی کردم...امروزمامانم بردم دندون پزشک بعد معاینش کردن گفتن برید پیش منشی قیمت بگه نگاه عکس کرد یهو بلندخندید گف مال شماس گفتم ن برامامانمه بازخندیدگف ۵تا کشیدنی داره گفتم کجاش خنده داشت میشه ب ماهم بگیدبخندیم بعد گف ن من نخندیدم گفتم دوبار خندیدی بلند گف کاربدی نکردم گفتم اگه میدونستی کارت بده عقلت میرسید ک نمیخندیدی دکتر گف بیایم شما قیمت کشیدن وایمپلنت بگی ن نگاه عکس کنی بخندی دیگه کلیم انگار ترسید گفتم بهتر ی نگاهم ب قیافه خودتون بندازید رفتیدخونع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی منشیا خیلی خیلی بداخلاق و بددهنن، طرز رفتار و صحبتم نمیدونن

کار اون منشی و رفتارش زننده بود، حق داشتی

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚