2777
2789

اونجایی که قراره برم ارایشگاهه، آموزشگاه نیست

اولش ۱میلیون ازم پول میگیره بعنوان شاگرد برم اونجا هم کار کنم هم یاد بگیرم

مامانم اصرار داره برم دوستشه

من برم اونجا کارای ارایشگاهی مثل رنگ اصلاح کوتاهی میکاپ و شینیون و باید ببینم یاد بگیرم

اما میگم که نهایت کوتاهی و رنگ و اصلاح و اونم کامل نه یاد بگیرم

صاحب ارایشگاه که نمیاد مو به مو بمن شینیون یا میکاپ و یاد بده

نهایت روی یکی دوتا مشتری

خلاصه و سرسری یچیزی بگه و همینطور میکاپ

مگه میاد زیر ساز و انواع میکاپ و بهم یاد بده؟معلومه که نه!

حس میکنم بیشتر میخوان ازم کار بکشن تا چیزی یاد بگیرم

حماقت نیست ۳.۴ماه عمرم و تلف کنم؟

تدخدا شما نظرتونو و بگین یا تجربه مشابه

دودلم چکار کنم؟؟

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
نخوندم چی نوشتی ولی چشم بسته میگم عاقل باش بروووو اگه علاقه داری برو حتما

تدادا بخون نظر بده این دفعه شرایط متفاوته

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه ای ندارم ولی تا جایی که میدونم نیازی نیس توضیح بده میبینی یاد میگیری البته نگاه کردن داریم تا نگاه کردن یکی با جزئیات وقت میزاری علاقه نگاه میکنه سریع برمیداره یکی الکی الکی وبی حوصله حالا هر کدوم شماانتخاب کردی سرنوشتت ومیسازه

من تجربه ای ندارم ولی تا جایی که میدونم نیازی نیس توضیح بده میبینی یاد میگیری البته نگاه کردن داریم ...

اخه عزیزم من دلم میخاد کامل هزینه کنم از خودم و یچیز خوب و درست حسابی یاد بگیرم نه اینکه برم ارایشگاهه شاگرد و حمال دیگرون باشم و در نهایت چیزی یادم نده 

فقط سر سری مشتری زد کنه و من فقط یه مدل ببینم

[QUOTE=342626452]اخه عزیزم من دلم میخاد کامل هزینه کنم از خودم و یچیز خوب و درست حسابی یاد بگیرم نه اینکه برم ارایشگا ...[/QUOشما میتونی اینکارو هم کنی چون اول دستته بری اصلاح ورنگ ومیکاپ یادبگیری چون مبتدی هستی بعدش بری جاهای خیلی بهتر