2777
2789
عنوان

اعصابمو خورد کرد دوستم

77 بازدید | 6 پست

بچها مذکره خب 

بحث دوران بلوغ و اینا شد 

بعد منم براش تعریف کردم گفتم اره زمان بلوغم عاشق سلبریتیا بودم براشون گریه میکردم 

بعد چون پسر خاله هام بیشتر پسر بودن دلم میخواست منم مثل اونا بشم ازشون تاثیر گرفته بودم و خاننده نورد علاقم یک ادم سم بود و در کل اون پیشرفتی ک از نظر ذهنی عقلی کردم از اون زنانو داشتم میگفتم 

بعد یهویی وسطش گفت اره نگو هستی جان اینارو کسی تعریف نمیکنه 

منم گفتم این ک چیز خاصی نیست 

بعد گفت نه کلا چون چند وقت پیش گفتی ک بعضی وقتا بعضی حرفا از دهنت در میاد خواستم تذکر بدم ک حتی با منم حواست باشه این تمرین شه برات 

منم گفتم اوکی ولی منظور من همچین چیزی نبود ولی دستت درد نکنه 

چقدر بیشعوره اخه من منظورم اسرار خانوادگی بود نکه وسط تعریف کردنم بخواد اینجوری بگه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

به نظرتون چند روز جوابشو ندم براش کافیه؟ 

میخوام دیگه تحویلش نگیرم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ها

ها چیه

نه بابا وللش

پیوی رو دو طرفه پاک کنم؟ میخوام ی حرکتی بزنم رو مخم رفت 

پیوی رو دو طرفه پاک کنم؟ میخوام ی حرکتی بزنم رو مخم رفت 

بهترین حرکت اینه که بیخیال باشی

بعدشم رلت که نیست

یچی گفته

بچهبازی نکن

اگه خیلی ناراحت شدی بهش بگو لطفا تکرار نکن من ناراحت شدم

صحبت کن و مشکل و حل کن نه با قهر و بچه بازی