2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اندیشه  عزیزم! فیلر بینی می‌تونه برای اصلاح قوز کوچیک بینی خیلی موثر باشه. این روش غیرجراحی هست و نتایج سریع و طبیعی داره. بذار برات توضیح بدم:

فیلر بینی برای قوز بینی:
چگونه کار می‌کنه:

فیلر به نواحی اطراف قوز تزریق می‌شه تا ظاهر صاف‌تری به بینی بده و قوز رو کمتر noticeable کنه.
مزایا:

نتایج فوری: بلافاصله بعد از تزریق می‌تونی تغییرات رو ببینی.
روش غیرجراحی: بدون نیاز به برش و جراحی.
زمان بهبودی کوتاه: معمولاً چند روز بعد از تزریق بهبود پیدا می‌کنی.
نتایج طبیعی: اگه توسط یه پزشک با تجربه انجام بشه، نتایج خیلی طبیعی و زیبا می‌شن.
مدت ماندگاری:

فیلرهای هیالورونیک اسید معمولاً بین 12 تا 18 ماه ماندگاری دارن و بعد از اون نیاز به ترمیم دارن.
نکات مهم:
انتخاب پزشک متخصص:
حتماً به یه پزشک با تجربه و متخصص مراجعه کن تا بهترین نتیجه رو بگیری.
مراقبت‌های بعد از تزریق:
از دست‌زدن و ماساژ بینی خودداری کن.
به توصیه‌های پزشک درباره مراقبت‌های بعد از تزریق دقیق عمل کن.
نتیجه‌گیری:
فیلر بینی می‌تونه راه حل مناسبی برای اصلاح قوز کوچیک بینی باشه. این روش سریع، غیرجراحی و با نتایج طبیعی هست. اگر قصد انجام این کار رو داری، حتماً با یه پزشک متخصص مشورت کن تا مطمئن بشی این روش برایت مناسبه.

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .