2777
2789
عنوان

سقط جنین ۶ هفته با قرص و بستری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3773 بازدید | 55 پست
تو بیمارستان قرص بذارن برات هی معاینه میشی یا نه منتظر میمونن سقط بشه 

نه دیگه منتظر میشن تا سقط بشه 

بعد از سقط یه معاینه میکنن و تمام

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چون رحمت تمیز میشه ..دیگه لخته خونی،،،تیکه ای از جفت تو رحمت نمیمونه....چون اگه رحمت تمیز نشه مثلا ی ...

من از پرسنل بیمارستان پرسیدم برا دفع بقایا گفت اگر با دارو رفع بشه عوارض کمتری نسبت به کورتاز داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند هفته داشتی ؟ من از هفتم همین برج به خونریزی مث پریودی داشتم‌تا همی الان و دوبار لخته دفع کردم و ...

من هفته هفت لکه بینی داشتم ۹روز بعدش تونستم برم سونو.شانس من تو تعطیلات عید نوروز بود تمام مراکز سونو و‌دکتر زنان مسافرت بودن‌

برای من تو زایمان زودرس ۵ ماهه هم قرص زیر زبانی گذاشتن،بعدا فرستاد سنو. گفت یک تیکه از جفت هنوز تو ر ...

والا چی بگم

لابد به خاطر پولش بوده

و اگر نه زیر زبانی و شیاف کار سازه و میشه دوباره تکرار کرد 

ضررش کمتره هزینش هم کمتره

ای جونم خدا حفظشون کنه . اولی رو کورتاژ نمیکنن چون بچه داری اشکالی نداره

فداتشم ممنون ، از دردش میترسم یکی میگه درد زیادی داره یکی میگه موقع درد هی معاینه میکنن داغون میشی دارم دیونه میشم بخدا شنبه برگه دادن واسه بستری که قرص بذارن 

همراه حتما باید پیشت میبود؟یا تنهایی هم میشه 

نه من همراه نداشتم....تنها بودم

آره تنهایی هم میشه

بیهوشت میکنن وقتی به هوش میای داخل بخشی ،،دردی هم نداره...فقط ی مدت باید بهداشت رو خیلی خوب رعایت کنی

نه دیگه منتظر میشن تا سقط بشه  بعد از سقط یه معاینه میکنن و تمام

خداکنه زودتر تموم شه ، برام دعا کنید لطفا🥲 راستی باید همراهی هم داشته باشم یانه ، سقط بشه مرخص میکنن یا باید یه شب بمونی ؟؟؟

والا چی بگم لابد به خاطر پولش بوده و اگر نه زیر زبانی و شیاف کار سازه و میشه دوباره تکرار کرد  ...

بستگی داره دفعت چطوری باشه اگه قرص یا شیاف هم بزارن وجنین سقط بشه اگه بعد سقط لخته خون بزرگ ویا تیکه ای از جفت تو سنو تو رحمت دیده بشه مطمعنن کور تاژ میکنن

فداتشم ممنون ، از دردش میترسم یکی میگه درد زیادی داره یکی میگه موقع درد هی معاینه میکنن داغون میشی د ...

عزیزم سعی دارن که کورتاژ نکنن . قرص میذارن خودش سقط بشه . اگر نشد میبرن  کورتاژ‌‌ معاینه مثل معاینه زایمان نیست خدایی زیادم نمیکنن از حجم خونریزی متوجه میشن . بقیش دروغه . منم ترسیدم نرفتم تو خونه از شدت خونریزی رفتم به حالت اغما جنازم رفت بیمارستان . با خیال راحت برو نترس پوشک بچه و شیافم ببر با دو سه تا کمپوت یه روز ه مرخص میکنن

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
بستگی داره دفعت چطوری باشه اگه قرص یا شیاف هم بزارن وجنین سقط بشه اگه بعد سقط لخته خون بزرگ ویا تیکه ...

عزیزم سن بارداری ایشون پایینه 

یه لخته خونه هنوز جنین بزرگ نیس که با قرص حل میشه 

اگه ین بارداریش بیشتر بود البته که کورتاژ باید میکرد 

خداکنه زودتر تموم شه ، برام دعا کنید لطفا🥲 راستی باید همراهی هم داشته باشم یانه ، سقط بشه مرخص میکن ...

نه همراه نمیخواد 

سقط کنی یه سونو میدی 

اگر بقایا نداشته باشی ترخیص 

اگر بقایا داشته باشی کورتاژ و بعد ترخیص 

اگر به کورتاژ رسیدی اونوقت همراه میخوای

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عزیزم سعی دارن که کورتاژ نکنن . قرص میذارن خودش سقط بشه . اگر نشد میبرن  کورتاژ‌‌ معاینه مثل مع ...

الهی عزیزم 🥲انشاالله که دیگ تجربه نکنی فداتشم استرسی ک داره از درد بیشتره فک کنم خدا واسه کسی نخواد خیلی سخته از یه طرف بچه ای ک از دست میدی و از یه طرف دردی ک باید تحمل کنی 

منم ی بچه رو سقط کردم با قرص نشد یعنی بچه افتاد ولی بقیا داشتم اخرشم کورتاژ کردم اصلا خطرناک نیست الانم ی بچه دارم خداروشکر 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅