2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۴ تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
حالا اینجا چکار میکنی؟چرا نمیری درستو بخونی؟همش تو مجازی پلاسی؟

به تو چه ؟ 

فردا امتحان زبان دارم درسمم خوندم تموم شده 

تو بفکر خودت باش هزار تا تاپیک زدی 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
من نظام قدیم نیستم ولی صفر صفرم😂 کتابام از هشتم به بعد دست نخورده باقی مونده تازه شهریور هم باید بر ...

خب خوبه که.خنده نداره.بالاخره باید ادامه داد این مسیرو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا دلم به حالت سوخت.اصلا خوبی نیومده.

باید بلد باشی چطوری حرفتو بزنی

همش تو مجازی پلاسی شد حرف ؟ 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
باید بلد باشی چطوری حرفتو بزنی همش تو مجازی پلاسی شد حرف ؟ 

الان اینجا میشناسنت به کک قبات برخورده؟دیدنت میشناسنت؟آبروت رفته‌؟نکنه از طریق کامنت باتشخیص چهره پیدات میکنن؟

الان اینجا میشناسنت به کک قبات برخورده؟دیدنت میشناسنت؟آبروت رفته‌؟نکنه از طریق کامنت باتشخیص چهره پی ...

الان من بهت بگم همش تو مجازی پلاسی خوشت میاد ؟ 

اصلا چه ربطی به شناختن داشت من میگم با 40 سال سن هنوز یاد نگرفتی چطور حرف بزنی 😐

چقدر وَنگ وَنگ میکنی.حوصلمو سر بردی.جیغو

خب مشخص شد ی ده ساله نشسته پشت گوشی 

برو بغل مامانت برو