الان بايد ١٨ هفته و خورده اي باشم .تو سونو ١٥و خورده اي سن بچمو ميندازه .با چندتا دكتر صحبت كردم همه گفتن رشد عقب افتاده بايد برى فوق تخصص باردارى پر خطر اجازه سقط بده .فردا جواب ازمايشام مياد بايد بگيرم ببرم برا فوق تخصص كه تصميم بگيره.از اين ورم هنوز اميد دارم .پودر ليدى ميل ميخورم اسپرين ميخورم .يدونه امپولم يه دكتر داد اونم يدونشو زدم آنوكساپارين .اگه بگه سقط كن من دق ميكنم ترو خدا برام دعا كنيد مامانا اشكام بند نمياد كسي ندارم تو اين شرايط كنارم باشه .هر كارى به ذهنتون ميرسه بهم بگيد از نذر و نياز تا هورد و خوراك .خيلى غصه دارم
منم چند رور پیش سقط کردم رشدش متوقف شده بود ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد
چند هفته بودی
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فقط آرامش داشته باش، خدایی که تصمیم گیرنده است بهترین تصمیم رو بهت میده، صبر کن و آرامش داشته باش، تنها اثری که میتونی بذاری با توکل و آرامشه، یا یه آتیش پاره قراره به جمعتون اضافه بشه، یا یه مدت دیر تر یه آتیش پاره بهتون اضافه میشه، شک نکن به تصمیم خدا، اگر خدایی نکرده بچه معیوب باشه اولین نفر خودش زجر میکشه، بخواه خدا صبرتو زیاد کنه
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است