2777
2789
عنوان

حامله ام فردا دكتر ميگه بايد سقط كنم يا نه .

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
منم چند رور پیش سقط کردم رشدش متوقف شده بود ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

چند هفته بودی 

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

یه حسی بهم میگه نیازی به سقط نیست 

انشالله انشاالله 

حتما فردا رفتین خبرم کنین 

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط آرامش داشته باش، خدایی که تصمیم گیرنده است بهترین تصمیم رو بهت میده، صبر کن و آرامش داشته باش، تنها اثری که میتونی بذاری با توکل و آرامشه، یا یه آتیش پاره قراره به جمعتون اضافه بشه، یا یه مدت دیر تر یه آتیش پاره بهتون اضافه میشه، شک نکن به تصمیم خدا، اگر خدایی نکرده بچه معیوب باشه اولین نفر خودش زجر میکشه، بخواه خدا صبرتو زیاد کنه

چرا اینجوری میشه؟ منم پارسال همینطور شدم البته 6هفته بودم

جنین منم تو ۶ هفته رشدش متوقف شد اتفاقا 

دکتر میکفت جنین بااختلال کروموزومی شکل میگیره بدن متوجه میشه و اجازه نمیده رشد کنه 

در واقع باید خداروشکر کرد 

اسی چیشد؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
جنین منم تو ۶ هفته رشدش متوقف شد اتفاقا  دکتر میکفت جنین بااختلال کروموزومی شکل میگیره بدن متو ...

عه چه جالب خاک توسر دکتر من اصلا به من توضیح درستی نداد از اون موقع میترسم باردار بشم