rioshop مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 73 عنوان تروخدا کمک کنین دیگه هیچ امیدی ندارم😭 711 بازدید | 35 پست سلام تازه عقد کردیم پریود نشدم دیر بهم وقت سونو دادن بچه ۷۶روزشه قبلش ۲لیوان زعفرون خوردم تروخدا کمکم کنین بخدا دارم باگریه مینویسم 😭دکتر داخلی برام شیاف سقط نوشت ولی نمیدن۲۰۰ملیون هم جریمه دارین تروخدا کمکم کنین خیلی کوچیکم نمیخام از العان بچه داری کنم 1403/03/23 | 20:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2388 دیگه باید حواستو جمع میکردی، سقط نکن گناه داره بعدا توی زندگی تقاصشو پس میدی من توی اطرافیانم دیدم این جریانو منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
rioshop مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 73 کارت گناهه نمیتونم خب تازه بچه جاریم به دنیا اومده خواهرم بچه دار نمیشه خودم کوچیکم همسرم کوچیکه نمیتونم
مامان_مرسانا1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 5468 اینجا نمیتونن بهت کمک کنن ،یه متخصص زنان پیدا کن که مورد اعتماد باشه اونجا مشکلت رو حل کن، تکیه بر لطف خدا دارم و بس...
maral3434 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 4234 نمیتونم خب تازه بچه جاریم به دنیا اومده خواهرم بچه دار نمیشه خودم کوچیکم همسرم کوچیکه نمیتونم چه ربطی به جاری و خواهرت داره؟من سنم کم بود خیلی بچه دوست داشتم. الان سنم رفته بالا افسردگی دارم دیگه نمیتونم از پس بچه بر بیامبازم نمیدونم. شاید قسمتت اینه
rioshop مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 73 دیگه باید حواستو جمع میکردی، سقط نکن گناه داره بعدا توی زندگی تقاصشو پس میدی من توی اطرافیانم دیدم ا ... بخدا اگه میتونسم نگه میداشتم
rioshop مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 73 چه ربطی به جاری و خواهرت داره؟ من سنم کم بود خیلی بچه دوست داشتم. الان سنم رفته بالا افسردگی دارم د ... بسی هم نداشته باشه بخدا خیلی بچم
maral3434 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 4234 بسی هم نداشته باشه بخدا خیلی بچم سنت کمه میفهمم. الان هرچی هم بگیم چرا مراقب نبودی و فلان چیزی رو حل نمیکنهپدر و مادرت میدونن.
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2388 ۱۶سالمه😭 خیلی کوچیکی که، برو یه دکتر زنان آمپول میدن خودشون، توی این سن بارداری واست خطرناکه خودت بچه ای منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
rioshop مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 73 سنت کمه میفهمم. الان هرچی هم بگیم چرا مراقب نبودی و فلان چیزی رو حل نمیکنه پدر و مادرت میدونن. بله ولی تروخدا کمکم کنین
rioshop مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 73 خیلی کوچیکی که، برو یه دکتر زنان آمپول میدن خودشون، توی این سن بارداری واست خطرناکه خودت بچه ای ... واقعا میدن؟