2777
2789

دخترم۱۸ماهشه ، همچنان آب دهن میریزه،چند بار به متخصص اطفال گفتم چند بارم فوق تخصص گوارش اطفال بردم ولی فایده نداشت آمپرازول و فاموتیدین و اینا بهش دادن ولی همچنان آب دهن می‌ریزه نمی‌دونم باید چکار کنم یا کی خوب میشه البته یبوست هم داره که اونم بطور کامل درمان نشد فقط با تغذیه کنترلش میکنم اینم بگم که شیر خوشت گیگوز میخوره،اگه کسی تجربه داشته بگه چکار کنم 

همسن دخترمه

عجیبه اخع فقط تو نوزادی اینطوری هستن

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های من معروف بودن به اینکه آب دهانشون میرخت دکتر هم اصلا نبردم حقیقتا یادم نیست تا کی ادامه داشت ولس تمام لباسای نوزادیشون لکه داره،  شاید تا زمان شیر خوردن، درست میشه نگران باش

بچه های من معروف بودن به اینکه آب دهانشون میرخت دکتر هم اصلا نبردم حقیقتا یادم نیست تا کی ادامه داشت ...

جدی خودشون خوب شدن، منم همش نگرانم بزرگ هم بشه همش آب دهن داشته باشه،این دکترا هیچی حالیشون نمیشه