2777
2789
عنوان

به داییم بگم ما و خوستگارم رو باغ دعوت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 133 پست
ولی نباید بگی دعوتمون کن و خواستگاری نیومده چجوری باهاش همه جا میچرخی ؟ اگه پس فردا نشد خودت اسیب ...

ندیده و نشناخته کسی نمیره خواستگاری که

زن داذاش خودمم یک سال رفت و آمد داشتن بعد رفتیم خواستگاریش

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
ندیده و نشناخته کسی نمیره خواستگاری که زن داذاش خودمم یک سال رفت و آمد داشتن بعد رفتیم خواستگاریش

و اگه پسر وسط کار پشیمون بشه چیزی از روح و جسم دختر نمیمونه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اگه پسر وسط کار پشیمون بشه چیزی از روح و جسم دختر نمیمونه

متاسفانه دوران شناخت اکثرا وابسته میشن به جای اینکه از خصوصیات هم بگن و خواسته هاشون رویایی حرف میزنن و وابسته میشن.یه جا هم‌پشیمون بشه یکیشون سخت میشه.باید تو دوران اشنایی خیلی دقت کرد که هدفت شناخت باشه وابسته نشی .یکی از دوستام از دوستش خولستگاری کرد برا دادشش تو دوران شناخت بودن اولش پسره خیلی جوگیر گفته بود خیلی دختر خوبیه فلان و چنان.بعد چند وقت چهار پنج ماه گفتم چی شد حالا منم‌اصلا نمیپرسم ولی چون هی گزارش به منم‌میداد سوال شد برام.گفت داداشم به فلان‌علت گفته نه.یه دلیل بیخود گفت انقد ناراحتم برا دختره و خجالت کشیدیم.جالبه اون دلایلی که اولش براش امتیاز بود یه جور دیگه شده بود دلیل نخواستن.من برداشتم‌این بود پسره فکر کرده بود دختره پولدارن اینم‌ سود میبره ولی دیده بود بریز بپاش نداره دختر خیلی خانم بود.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

وقتی بعد از یک ماه سراغی نگرفته یعنی پشیمون شده و اینکار زشته به نظرم 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
وقتی بعد از یک ماه سراغی نگرفته یعنی پشیمون شده و اینکار زشته به نظرم 

نمیخوام شانسم از دست بدم همش میگم اگر درحال تحقیق باشن چی

یک درصد شاید پشیمون نشدن

چون اگر صد در صدی پشیمون بودن میگفتن

نگفتن که پشیمونن

صبر کن بزار اون آقا خودش بیاد جلو اگر دیگه نیومد هیچ کاری نکن 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
نمیخوام شانسم از دست بدم همش میگم اگر درحال تحقیق باشن چی یک درصد شاید پشیمون نشدن چون اگر صد در ص ...

به داییت بگو ولی بعدش دیگه کاری نکن 

متاسفانه دوران شناخت اکثرا وابسته میشن به جای اینکه از خصوصیات هم بگن و خواسته هاشون رویایی حرف میزن ...

خدا لعنت کنه هر کسی که روح و روان ادما رو نابود میکنه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
پس کی همدیگه رو بشناسن 

اول بگو پسره از کجا بیاد ؟

و چه مدت با همن ؟

و خونواده ها میدونن ؟

یه اطلاعات کلی به من بده

اول بگو پسره از کجا بیاد ؟ و چه مدت با همن ؟ و خونواده ها میدونن ؟ یه اطلاعات کلی به من بده

پدر بزرگ پسره با پدربزرگم دوست خیلی صمیمی بودن و الان هم داییم با پدرش دوستن و توی یه پاساژ کنار همدیگه مغازه دارن 

پسره دندون پزشکی خونده و طرحش هم تموم شده و شهرستان مطب داره

پدر پسره منو از داییم خواستگاری کرده

با پسره هم درارتباط نیستم نه شماره ش دارم نه اصن دیدمش 

پدر بزرگ پسره با پدربزرگم دوست خیلی صمیمی بودن و الان هم داییم با پدرش دوستن و توی یه پاساژ کنار همد ...

الان دقیقا مشکل و دغدغت چیه ؟