2777
2789
عنوان

به داییم بگم ما و خوستگارم رو باغ دعوت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 133 پست
نه به داییت چه ربطی داره که خانواده خواستگارت رو دعوت کنه  خانواده شما اگه دلتون میخواد دعوت ک ...

خب اگر خودمون دعوت کنیم که میگن دختره روی دستشون مپنده هوله

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه واقعا آویزون بودن رو به نمایش می گذاری !

بابا منصرف شده به زور میخوای چیکار کنی ؟! که فردا روز هم بگه شماها دنبال من بودید ؟!

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

خواهرشوهر کم بود دختر خواهرشوهر هم دستور میده😅😂

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

اول بگو رو چه حسابی باید دعوتشون بگیره این هم به درخواست شما بعد میگم که چیکار کنی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بزار اولین دعوتی ازطرف اوناباشه تازه تو و تنهادعوت کردن نرو باخانواد دغوتت کردن برو ارزش این احترام ...

خب اینا هنوز زنگ هم نزدن واسه جلسه خواستگاری 

سلام راجب سوالتون ..من باشم همچین کاری نمیکنم 

و ببخشیدنوشتین راجب پوست سوالی داشتین...من ب خاک حساسیت دارم روی انگشتای دستم پوست پوست شده بعضی جاهاشم زخم ..بتامتازون بزنم بهتر میشه .پماد بهتری نیس ک اونو بزنم .کلوتریمازول هم امتحان کردم بی فایده بود

بیا من پول میدم باغ کرایه کن ولی خودتو سبک نکن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
دیگه واقعا آویزون بودن رو به نمایش می گذاری ! بابا منصرف شده به زور میخوای چیکار کنی ؟! که فردا روز ...

از کجا معلوم منصرف شده؟ اگه منصرف شده بود که منو فالو نمیکرد توی اینستا