2777
2789

یک هفته پیش ترشحاتم ببخشید ها حالت پنیری داشت 🤮ولی بدون سوزش وخارش وبو خیلی هم کمر درد بودم الان ترشحات کمتر شده ولی کمر دردم هست بنظرتون احتمال حاملگی هست

و اینکه من پریودیم کلا سه روزه ی روز اول خونریزی دو روز بعد لکه بینی بنظرتون روز چهارم پریودی احتمال بارداری هست 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=342551696]خب بهش فکر نکن بذار ده روز دیگه ببین چی پیش میاد[/QUOخیلی عجولم دلم میخواد صبر کنم بازی تا به خودم میام تو سایت ها دنبال علایم میگردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونایی که هستین میشه جوابم بدین 

از اوین روزی که قاعده شدی حساب کن، ۲۸ روز که بگذره، بی بی چک، مثبت یا منفی باشه، درسته معمولا

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ۱۰ روز تا ۲ هفته بعد میتونی تست بی بی چک و آزمایش خون بدی . چون هورمون بارداری به حدی رسیده که بشه نتیجه ی دقیق به شما بده .

در مورد ترشحاتتون هم اگر پنیری هست . عفوتت قارچی دارید عزیزم

اگر بی رنگ و حالت کشسانی داره که ترشحاته مربوط به تخمک گذاری هست و طبیعی هست .

پماد هم میتونید هر شب یک اپلیکاتور از کلوتریمازول ۲ درصد استفاده کنید به مدت ۷ شب .

عزیزم ۱۰ روز تا ۲ هفته بعد میتونی تست بی بی چک و آزمایش خون بدی . چون هورمون بارداری به حدی رسیده که ...

نه چنبناک نبود فک کنین چجوری دستمال کاغذی خیس تو دستتون پودر میکنین اونجوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40