2777
2789
نه از وقتی آوردم روحیه ام صد درجه تغییر کرده خداروشکر میکنم بابت این نعمتش🤲🤲💚

خود همون خداتون میگه پوست و موهاش نجسه 

وای من چیکار کنم فوبیا گربه دارم این عکسو دیدم تا شب نمیتونم غذا بخورم😭

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای حالم بهم میخورم انقدر بدم میاد هر جا میرسن خودشونو لش میکنن یعنی حالم از همه گربه های دنیا بهم ...

به نظرم گربه از یه لحاظ خوبه زیاد سر صدا نمیکنه مثل سگ همسایمون تو خیلطش سگ داره به خدا میگرن گرفتن دیگه ادم نمیتونه بره یه دقیقه تو حیاط بشینه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
همین الان ازش گرفتم عکسو 😂 تو دانشگاه بود 😂 خیلی پر روهن گربه های دانشگاه 😂😂

ای جانم... گورباها عشقند عششششق خاااالص😍😍😍

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خود همون خداتون میگه پوست و موهاش نجسه  وای من چیکار کنم فوبیا گربه دارم این عکسو دیدم تا شب ن ...

جالبه ینی گربه تو خیابوون نمیبینی من تا قبل از این هم  روزی ده بار تو خیابون میبینم 

به نظرم گربه از یه لحاظ خوبه زیاد سر صدا نمیکنه مثل سگ همسایمون تو خیلطش سگ داره به خدا میگرن گرفتن ...

کاش هیچ جونوری وجود نداشت به خدا من همش کارم گریه میترسم ازشون چندشم میشه 

رفته بودیم اسکله کاسپین کباب بخوریم شاید بهت بگم ۱۵ ۱۶ تا گربه دورمون جمع شدن 

من ایستاده بودم جیغ میزدم گریه میکردم همه بر گشته بودن منو نگاه میکردن فامیلامونم میگفتن بشین غذا بخور کاریت ندارن خجالت نمیکشی گریه میکنی ابرومونو بردی زن گنده خب چیکار کنم دست خودم نیست که😔😭

من بچه بودمم هر وقت تب میکردم کابوس میدیدم تمام کابوسام گربه بود که میپره تو صورتم 

گرفتار شدم

خود همون خداتون میگه پوست و موهاش نجسه  وای من چیکار کنم فوبیا گربه دارم این عکسو دیدم تا شب ن ...

: تربیت و نگهداری گربه در منزل چه حکمی دارد؟ آیا موی گربه نماز را باطل می کند؟

پاسخ: تربیت و نگهداری گربه در منزل و انس با ان مانعی ندارد و اگر یک تا دو تار از موی ان روی لباس نماز گزار باشد نماز باطل نمی شود اما بیشتر از آن نماز را باطل می کند

جالبه ینی گربه تو خیابوون نمیبینی من تا قبل از این هم  روزی ده بار تو خیابون میبینم

بابا کامنت پایینی بخون

یه عذابی میکشم سر این که فکرشو نمیتونی بکنی من از هیچی تو این دنیا نمیترسم ینی شده بریم روستای مادرم اینا شمال وسط جنگل صدای زوزه گرگ و شغال میاد رفتم وسط جنگل ولی اصلا نترسیدم ولی از گربه میترسم 

سعی میکنم اصلا زیاد پارک و اینا نرم 

بعد میگن هرچی بدت بیاد سرت میاد دقیقا همینه من میرم اشغال بندازم هر سری یه گربه از توش میپره بیرون😭

2810