2777
2789
عنوان

بعد از کنکورر

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 39 پست
عزیززم نه بخدا از بین شاگرداش من اینطوری شدم

منم سال قبل برآی کنکورم یه مشاورپبدا کردم وکه شروع کنم ازبس با من خوش‌رفتاری کرد وقتتون صدقه رفت که من تو دوماه کل انگیزم ازون میگرفتم و ادامه میدادم بدون ذره ای احساس سختی..یدفعه به خودم اومدم دیدم یه دل نه صد دل عاشقش شدم وتمرکزم پر کشید وبجای درس خوندن من هرروز دلم براش تنگ میشد 🫠دیگه تصمیم گرفتم بهش بگم چ اتفاقی برام افتاده  و مشاورم رو باهاش لغو کنم..وقتی بهش گفتم باور نمیکرد وگفت اگر میتونی تحمل کنی لغو نکن ولی نتونسم ولغو کردم ..از اون روز به بعد ۷ ماه میگذره اما من هنوز گاهی دلتنگ میشم مثل الان🙂💔

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
عه پس خوشش میاد  پس تو هم یکاری کن دیگه  سنگین رنگین باش

چه کار کنم

ینی با همه اینجوریه؟

یا مثلا بعضی وقتا ک موهام تو صورتمه میگه بزنشون کنار 

میگم چرا 

میگ میخوام ببینمت

به  رقص مرگ میان تنت ادامه بده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مشاوره؟ اگه خوشتیپه و خوب صحبت میکنه نگران باش    

مشاور نیست یعنی مشاوره نخونده رتبه دورقمی بود پزشکی میخونه جذبش کردن به عنوان مشاور تحصیلی 

والا صحبت کردنش کلا با همه صمیمیه 

از نظر هیکل و اینام میتونم بگم خداروشکر چیز خیلی خفنی نیست بدنیست ولی فوق العاده هم نیست  

سخت نگیر! مجازی محل استفراغ  هرنوع افکاره ..
چه کار کنم ینی با همه اینجوریه؟ یا مثلا بعضی وقتا ک موهام تو صورتمه میگه بزنشون کنار  میگم چ ...

به منم خیلی بیش از اینا توجه کرد وحرفای قشنگ زد ولی آخرش گف من با همه دانش آموزام اینجوریم 🙂

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
 نگوووو ببین من میخندم خنده عصبیههههههههههه   اتفاقا الان ساعت 4ونیم صبح یه دختره زنگ ز ...

آره میدونم سخته خیلی 🫠

چه کار کنم ینی با همه اینجوریه؟ یا مثلا بعضی وقتا ک موهام تو صورتمه میگه بزنشون کنار  میگم چ ...

نمیدونم اونو دیگه خودت باید تشخیص بدی ببینی چطور رفتار میکنه 

عه پس اون وقت خوشش میاد دیگه 

چند سالشع چی میخونه؟

الان من خودم مشاور دارم اینقد سنگین رفتار کردم تو وبینار هایی که میزاره میبینم چطور با من با احترام حرف میزنه 

معاوم میشع از رفتارش

وای چقد سختهههه

بنده خدا دلم براش میسوزه گفتن پشتیبانی 24 ساعته ولی خداییش ادم باید شعور داشته باشه دیگه شوهرم سه تا شغل داره دانشجوام هست یعنی از صبح دانشگاه و هی از اینور به اونور دوازده شب اومد خونه تا 3داشت درس میخوند سه تازه خوابش برد چهار و نیم طرف زنگ زد تا 5 داشت حرف میزد 5خوابید 6 پاشد صبحانشو بخوره باز بره .... 

وضعیت زندگی ما 

سخت نگیر! مجازی محل استفراغ  هرنوع افکاره ..
شیرازی؟

اره

مشاور نیست یعنی مشاوره نخونده رتبه دورقمی بود پزشکی میخونه جذبش کردن به عنوان مشاور تحصیلی  وا ...

اقا نزار دیگه زیاد صمیمی بشع الان دخترا تو سن حساسی هستن و شرایطشونم سخته زود وابسته میشن 

وایی چه خوب شوهرت کدوم دانشگاه میخونه؟

نمیدونم اونو دیگه خودت باید تشخیص بدی ببینی چطور رفتار میکنه  عه پس اون وقت خوشش میاد ...

منظورت رو از سنگین رفتار کردن نمیفهمم عزیزم

به  رقص مرگ میان تنت ادامه بده....