منم سال قبل برآی کنکورم یه مشاورپبدا کردم وکه شروع کنم ازبس با من خوشرفتاری کرد وقتتون صدقه رفت که من تو دوماه کل انگیزم ازون میگرفتم و ادامه میدادم بدون ذره ای احساس سختی..یدفعه به خودم اومدم دیدم یه دل نه صد دل عاشقش شدم وتمرکزم پر کشید وبجای درس خوندن من هرروز دلم براش تنگ میشد 🫠دیگه تصمیم گرفتم بهش بگم چ اتفاقی برام افتاده و مشاورم رو باهاش لغو کنم..وقتی بهش گفتم باور نمیکرد وگفت اگر میتونی تحمل کنی لغو نکن ولی نتونسم ولغو کردم ..از اون روز به بعد ۷ ماه میگذره اما من هنوز گاهی دلتنگ میشم مثل الان🙂💔
عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه کار کنم ینی با همه اینجوریه؟ یا مثلا بعضی وقتا ک موهام تو صورتمه میگه بزنشون کنار میگم چ ...
به منم خیلی بیش از اینا توجه کرد وحرفای قشنگ زد ولی آخرش گف من با همه دانش آموزام اینجوریم 🙂
عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
نگوووو ببین من میخندم خنده عصبیههههههههههه اتفاقا الان ساعت 4ونیم صبح یه دختره زنگ ز ...
آره میدونم سخته خیلی 🫠
بنده خدا دلم براش میسوزه گفتن پشتیبانی 24 ساعته ولی خداییش ادم باید شعور داشته باشه دیگه شوهرم سه تا شغل داره دانشجوام هست یعنی از صبح دانشگاه و هی از اینور به اونور دوازده شب اومد خونه تا 3داشت درس میخوند سه تازه خوابش برد چهار و نیم طرف زنگ زد تا 5 داشت حرف میزد 5خوابید 6 پاشد صبحانشو بخوره باز بره ....