2777
2789

اقاما یه خونه خریدیم پولشو دادیم تموم ک شد گفت خونه رو نمیدم برید شکایت کنید، رفتیم شکایت کردیم با زور انداختیمش بیرون، تو سند زدن هم چقدر اذیتمون کرد، حالا دیروز خونه رو تحویل گرفتیم میز تی وی و هود تو قرارداد نوشده بود مال ماست اونارو برداشته برده گفتیم بیار بده قولشو داده، بعدش بهتون بگم یه چوب کبریتم نزاشته بمونه تو خونه، لامپ، دستگیره کشو ها، ابچکان، جا مایع و جا شامپو و اینه حمام و دستشویی و روشویی،شیرالات شکسته، میله ی اویز کمدارو برده، توری پنجره ها، شلنگ گازو از وسط بریده نتونیم استفاده کنیم، خلاصه فکرکن هیچی نزاشته بمونه طرف زنه شوهرم نمیتونه باهاش دهن به دهن بشه، صد تومن از پولش نگه داشتیم هود و میز تی وی رو نیاره از پولش برمیداریم، فقط چون همه چی خونه رو برده من لجم گرفته، فرچه دستشویی ک کثافط برداشتتش،یه جفت دمپایی خیلی کهنه با یه پتوی چرک و کثیف مونده خونه، منم میخوام فردا اونارو بزازم تو کیسه چاه بست دستشویی رو هم بردارم بندازم داخل این وسایلا بفرستم دم خونش، بنظرتون با این کارم میسوزه یا خودم بی ارزش میشم؟چاه بستم خیلی خیلی کثیفه باید عوض بشه میخوام بفرستم دم خونش بگم فقط اینا از خونه باقی مونده بود ک مال خودت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اون خیلی دلش کوچیک‌بوده و ... ولی تو خونه خریدی نزار خوشحالیتو حال خوبتو انقد راحت خراب کنن.

شوهرمم میگه ناراحت نباش همه اینا میشه۲۰ تومن ولی من چقدر اعصابم خورد شد

ولش کن بابا.   قشنگ معلومه چقدر سوخته دیگه .   دستشم درد نکنه زحمت درآوردن و کندن وسایلو ...

اخه این چیزا مال خونست واقعا 

ینی ادم انقد باید گدا باشه به هیچ چیزی رحم نکنه

دیوارارو کلا سوراخ سوراخ کرده کثافط

گند خونه رو برداشته خاک تو سرش بلانسبت انگار حیوون تو خونه زندگی کرده گند برداشته خونه رو

حالا چرا اینکارارو کرده؟   مگه حرف و حدیثی بینتون پیش اومده بود؟   میگم شاید لج کرده؟&nb ...

نه بابا اون میگفت من پولو لازم دارم تمام کمال بدین شوهرم گفت تا خونه تحویل ندی ک تسویه نمیکنم بخاطر همین