2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بیاین من ازدستش

74 بازدید | 8 پست

همسن منه متاهل هست مثل من تجربیه و اینکه ما تویه ساختمون زندگی میکنیم فقط 17سالمونه شوهرش دنودن پزشک 31سالش همیشه شوهرش میکه دختر باهوشی که نیاز به خوندن نداره و بیست میشه با اونی کن از صبح تا شب میخونه اخرش 15مسشه یکیه یا اونی که اینقدر زشته که حتی یدونه خاستگار نداشته باشه با اونی که اینقدر زیباست مثل محدثه که تو سن کم شوهر خوب گبرش اومده بدبختی اینجاس تویه حوزه افتادیم همیشه محدثه میگه من باهوشم و مطمعنم نهایی بیست میشم به مادرم میکم میکه یکی حیقیت میگخ ناراحت میشی یکم جتبه داشنه باسه دعا کتید معدلم 16بشه بخدا دیکه طاقت موندخ تو این خونه رو ندارم

اصلا نفهمیدم چی گفتی....کی همسن توئه؟ چی شده دقیقا...قشنگ تایپ کنین بخدا آدم نمی‌فهمه چی میخونه

عزیزعزیز من دخترخالمو میگم من 17سالمه اونم 17سالشه فکر کنم بقیه  متن رو بتونید بخوتید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزعزیز من دخترخالمو میگم من 17سالمه اونم 17سالشه فکر کنم بقیه  متن رو بتونید بخوتید

اصلا اهمیت نده ...مثلا چه کار شاخی کرده با ۱۵ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرده؟چون اسمش دندون پزشکه؟ بعدشم کسایی که واقعا اصیل و خوشبختن هیچوقت نمیکننش تو چشم بقیه.اینایی که لب و دهنن ،بزرکترین مشکلات رو تو زندکیشون دارن.دیدم که میگم ...اصلا خودتو ناراحت نکن...دفعه بعدم بگو گرنباشد عقل و شعور،آدمی گاو میشود ب مرور👌 تا دهنشون برای همیشه بسته شه

اصلا اهمیت نده ...مثلا چه کار شاخی کرده با ۱۵ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرده؟چون اسمش دندون پزشکه؟ ب ...

هرشب دارم گریه میکنم اخه اخسته سدم من باتمام جونم واسه درسم رشته تلاش میکتم بعد اون منو کوچیک میکنه

هرشب دارم گریه میکنم اخه اخسته سدم من باتمام جونم واسه درسم رشته تلاش میکتم بعد اون منو کوچیک میکنه

یعنی چی..تو خودت باید،به  خودت ارزش بدی...بیخود می‌کنه که رو اعصاب تو راه می‌ره.دخنر دایی من اینطوری بود ولی من دیگه قطع کردم ارتباطمو الان داره تو مشکلاتش دست و پا میزنند.اصلا مهم نیست اونا چی میگن..میخوای دهنشون بسته شه؟ اونقدر تلاش کن که حسرتتو بخورن..شرایط داری پیشرفت کنی.شوهر کردن افتخار نیست.هرچیزی زمانی داره.شما از دور داری میبینی.پس لطفاً برای استقلال و آینده ات تلاش کن که بعدها با دوتا بچه قد و نیم قد حسرت روزای جونیتو نخوری

تو یه خونه یا یه ساختمون؟  من این همه برات گفتم تو باز دنبال نظر خودتی😂

ممهمم عزیزم  نظرت ساختمون

منم مورد خیلی بهتر از شوهر ایشون دارم ولی جار نمیزنم 

پسرعموو میگم ولی فعلا هذفم پزشکیع وقتی دانشکاه رفتم بعد ازدواج میکنم