2777
2789
موفقیت و شادی - در آینده نزدیک موفقیت و شادی نصیب شما خواهد شد.

ای جاااانم ممنونمممم قشنگم  

ان شاالله      

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم میگیری ؟ نیت کردم 

ر اثر پشتکار موفقیت نصیب شما خواهد شد، کوشش کنید.

در سنت عبری و عربی سمبل بی گناهی - زیبایی و کمروئی - در طالع خود همسری باوفا و محبوب دارید که همیشه نگران شماست.

کابریم دست سه نفره   
2805
منم بگیر قربونت

افراد عاقل و روشن - روشن بینی و قضاوت صحیح و درست.صاحب فرزند شدن - خیر و خوشی - خبر خوش - برکت – کامل و خوب بودنمیراث و سود را توضیح می دهد - خانه تازه - سعادت – بشارت و شادی – شور عشق

کابریم دست سه نفره   
ر اثر پشتکار موفقیت نصیب شما خواهد شد، کوشش کنید. در سنت عبری و عربی سمبل بی گناهی - زیبایی و کمر ...

مرسی گلممم

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
عزیزم برای منم میگیری؟ اسمم ستایشه

مال و نعمت - خیر و برکت - ارث و میراث از راه صحیح.قدرت و منزلت - دوست دانشمند، با آنها هم صحبت شوید - قدرت و موفقیت

کابریم دست سه نفره   
ز بین رفتن موانع سخت و یا تحقق یافتن آرزوها  فاا.ال خوب

ککی ازدواج میکنم توروخداجواب بده 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
2810