2777
2789
عنوان

از دختر خالم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
عزیزم تو هم میتونی آبندت درخشان باشه امسال نشد سال بعد بخون برای پزشکی  شاید مشاورش بوده ؟ رو ...

از تابستون میحام برای کنکور 12ساعت بخونم دهم یازذهمم باهم بخوتم که سال دیکه راحت باشم

عزیزم دخترخالم یه بچه 1/5هم داره یعنی بیشتر از من میخونه من تقرببا 12ساعت میخونم

شوهر خالت دهمه؟

چندسالگی ازدواج کرده که بچه یک ونیم داره

مال کدوم شهرین؟

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تابستون میحام برای کنکور 12ساعت بخونم دهم یازذهمم باهم بخوتم که سال دیکه راحت باشم

بهترین فرصت داری  نیازی نیست سنگ بزرگ برداری دهم رو تابستون بخون یازدهمو تو طول سال همرا به مرور دهم

شوهر دختر خالم دندون پزشکیه 31سالش دختر خالم دهمه   سال 99  مشهدیم

اشتبه نوشتم منظورم همون دختر خالت بود 

چندسالگی ازدواج کرد چطوری  شد که تو ۱۳ ۱۴ سالگی دوست پسر دنتیست داشت

بهترین فرصت داری  نیازی نیست سنگ بزرگ برداری دهم رو تابستون بخون یازدهمو تو طول سال همرا به مرو ...

ححتما عزیزم البته سعی مبکنم دوتا باهم بخونم  چون میترسم وقت کم بیارم و یازذهمم نشه تست کار کرد

ححتما عزیزم البته سعی مبکنم دوتا باهم بخونم  چون میترسم وقت کم بیارم و یازذهمم نشه تست کار کرد

ولی اونجوری نمی رسی   دوتا دوتا  کل تمرکزت باشه دهم   دهمو عالی جمع کنی یازدهمم تو تو طول سال بردی