2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم‌والله از ی طرف مسافرته واجبه برام از ی طرفم این

اگه میبینی میتونی تحمل کنی اوکیه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
یکسال منتظر این روز بودم و بارداری  از دکترم میپرسم ببینم چی میگه

آخرین پریودت کی بوده؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
با شخصی بری مشکلی نداره؟

با شخصی اگر بتونی هر دو ساعت بزنی بغل خوبه اتوبوس هم اگر وی آی پی تخت شو بگیری خوبه ولی چون درد داری ریسک نکنی بهتره از دکتر بپرس حتما 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دل درد و کمردرد دارم برا همین گفتم مشورت بگیرم

باید از دکترت مشورت بگیری ولی در کل خوب نیست

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
واقعا نمیشه؟ مشورت دارم میگیرم

چرا نمیشه این حرفها چیه آخه مگه بارداری پر خطر داری یا آی وی اف شدی 🙄🙄 من ۹ ماهمه هزااار بار  با اوتوبوس مسیر هفت هشت ساعته رفتم و برگشتم ۵ هفته اصلا چیزی نمیشه نگران نباش 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
واقعا نمیشه؟ مشورت دارم میگیرم

بهتره ک نری،جای جنین هنوز سفت ومحکم نیس،جاده ها امن نیستن،تکون ماشین زیاده،استراحتت کمه راه طولانیه.من ۸ هفته رفتم تهران با قطار بعذش افتادم ب لک بینی و تا الان ک ۲۰ هفتم اصلا دیگه ریسک نکردم و همچنان هم دارم شیاف میزنم 

حتا حاضر نیستم واسه دو ساعتم دییگه ریسک کنم

چرا نمیشه این حرفها چیه آخه مگه بارداری پر خطر داری یا آی وی اف شدی 🙄🙄 من ۹ ماهمه هزااار بار   ...

اتفاقا چون ۵ هفته س ریسکه،ن قلبی تشکیل شده ن موقعیت جفت مشخصه ن هیچی،وقتی میتونه مراعات کنه باید بخاطر بچه ش رعایت کنه سفر غیر ضروری واقعا لازم‌ نیس