2777
2789
عنوان

سقط جنین

296 بازدید | 13 پست

کسی بوده قلب بچش تشکیل نشه خودش بیوفته خونریزی دفع کنه ؟

قلب بچش تشکیل نشده هیچ علایمی نداره حتی لکه بینی یا درد هم نداره 🫤 دکتر دستور بستری داده برای کورتاژ

تو خونه چیز میز بخوره بهتره یا کورتاژ

چند هفته است؟

واسه من خودش سقط شد 

خیلی یهویی افتادم به خونریزی و تمام

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چند هفته است؟ واسه من خودش سقط شد  خیلی یهویی افتادم به خونریزی و تمام

هشت هفته سونو واژینال داده گفتن دیگه مهلت تشکیلش تمومه باواژینال باید تا هفت هفته قلب دیده بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هشت هفته سونو واژینال داده گفتن دیگه مهلت تشکیلش تمومه باواژینال باید تا هفت هفته قلب دیده بشه

خب الان که زوده برای کورتاژ 

صبر کنه تا ده هفته 

اگه خودش نیوفتاد بعد بره برای سقط بیمارستان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چند هفته بودین شما که خودش سقط شد؟

من 9 هفته و خورده ای بودم

من از هفته ۶ تا دیروز که هفته ۸ بود ترشحات قهوه ای داشتم 

دیروزم دکتر قرص واژینال داد برای سقط 

البته بیمارستان قرص داد 

گفتن گورتاژ دیواره تراشیده میشه و مناسب نیست چون دوباره می‌خواهی باردار بشی 

الانم خوابیدم 

خب الان که زوده برای کورتاژ  صبر کنه تا ده هفته  اگه خودش نیوفتاد بعد بره برای سقط بیمار ...

خیلی می‌ترسه ☹️ بهش میگم پس صبر کنه خدا کنه خودش سقط کنه 

ممنونم🙏

من از هفته ۶ تا دیروز که هفته ۸ بود ترشحات قهوه ای داشتم  دیروزم دکتر قرص واژینال داد برای سقط ...

قلب تشکیل نشده برای شما هم؟

سونو واژینال دادین ؟دلیل خون ریزیتون چیه؟

قلب تشکیل نشده برای شما هم؟ سونو واژینال دادین ؟دلیل خون ریزیتون چیه؟

اره اخر هفته ۶ و ۷ و۸ سه بار سونو واژینال انجام دادن و گفتن بارداری خوبی نیست چون جنین درست شکل نگرفته بود هفته ۶ که فقط یک کیسه کوچولو بود 

بعدم که رشد کرد درست نبود 

خلاصه دارو دادن که سقط انجام بشه ،چون من ترشحات قهوه‌ای که داشتم دیگه خیلی کم شده بود و دکتر گفت شما باید دفع کنید بهتر زودتر قرص بزارید که آین عفونت نشه، چون تا صبر کنیم خودش بیافته معلوم نیست چه اتفاقی آن جا رخ بدهد

اره اخر هفته ۶ و ۷ و۸ سه بار سونو واژینال انجام دادن و گفتن بارداری خوبی نیست چون جنین درست شکل نگرف ...

😢😢خیلی سخته حال خواهرمو میبینم کاملا درکت میکنم امیدوارم بارداری بعدیتون به خوبی سلامت بگذرونی کوچولوت بیاد بغلت❤️🌹