2777
2789

سود کردید یا ضرر ؟ چندوقت بعدخونه خریدید؟

ما احتمالا خونه رو بفروشیم با مغازه رو‌ تا مغازه ایی که الان‌همسرم داخلش هست رو بخریم‌

خودمون بریم خونه اجاره کنیم 

همسرمم میگه امتیاز یه خونه رو‌ ازبکی میخوام بخرم نگران خونه نباش اونو‌ میسازن ولی میگه۴ و۵ ساله طول میکشه تا ساخته بشه میگه میریم‌ جندسال مستاجری

البته خونه جای خوب و بزرگ میتونم اجاره کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با همسرتونه کلا فضاهای تجاری رشد قیمت بیشتری دارند تا اماکن مسکونی

ولی میترسم دیگه با این قیمت ها نشه خونه خرید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بنظرم خوبه اگه تازه کار نباشه همسرت توی کارش. خیلی سودش بهتره

نه تازه کار نیست شناخته شده اس

همسر من قبل از خرید خونه مغازه خرید چون قطعا مغازه مهمتره البته اون موقع مجرد بود

ما الان مغازه داریم از خودمون میگه هم مغازه هم‌خونه رو‌میفروشم تا اینو‌بخرم

نگران نباشید همیشه اولویت با تامین مخارج زندگیه تا محل سکونت 

مخارج زندگی که دربرابر خونه چیزی نبست 

قطعا کار درستیه 

ولی از مستاجری میترسم با اینکه منطقه خوبی هم دارم میرم اما خیلی میترسم