2777
2789
اگزما ندارین؟بچه من زانو گردن زیر بعل کشاله ران ارنج تیرس .کلا نابود الانم افتاب سوخته شده اصلا تیر ...

لیزر هم جواب میده تا حدی من زیر بغلم کامل روشن شده ولی آرنج و زانوم یکم تیره ست هنوز

لیزر روشن کننده پوستم شنیدم ولی نرفتم خودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنس پوستش احتمالا سبزه یا تیره است و زیر آفتاب و نور هم زیاد بوده کرم های لایه بردار‌ پوست هستند برا ...

سه ساعت تو افتاب بود منتها سر طهر.گندمیه .سه سالس لایه بردار دکتر نمیده 

دختر من گندمیه متاسفانه همینطوره ،گاهی تو حموم سفیدآب میزنم با لیف وکیسه یه ذره بهتر میشه .ولی مثلا ...

افتاب سوختگیش خوب نمیشه؟هر سری پوستش تیره تر میشه یا زمستون برمیگرده و روشن میشه؟

نه والا هی تیره تر میشه .بنظر خودم

مدام تو افتاب ؟یه بار افتاب سوخته شده دیگ نباید بزاری رنگ افتاب ببینه تا خوبشه 

البته جنوب خیلی سخته حق داری نمیشه.شانس ماست دیگ پوستشون حساسه 

مدام تو افتاب ؟یه بار افتاب سوخته شده دیگ نباید بزاری رنگ افتاب ببینه تا خوبشه  البته جنوب خیل ...

خوب من شاغلم گاهی میام خونه چرت میزنم اینم میره تو حیاط یا تنها یابا پدرش آفتاب هم قربونش برم تا ۸شب هست