2777
2789

هییچی مث‌ادم‌نمیتونه‌نکه داره ر وسیله ای برا دودقیقه همه رو داغون‌میکنه گوشی قدیمیم وداد بهش سالم سالم بود دوبار صفحش انداخت شکسته دیگ‌ب شوهرم‌نگفتم هربار میره خرید هزاررر بار باید بهش ی چی بگم یادش بمونه میگم‌برو‌خیار بخر هویج میخره زردچوبه بخز ادویه کاری میخره کارتم و‌گم‌کرده هیچی یادش نمیمونه 

الانم صدتومن پول گم‌کرد خدا خستم ب قران تاضب بچه دیگم جیغ میکشه ن خواب دارم ن خوراک‌یماخ بدنیا اومده بخدا ی اقمه‌مث ادم نخوردم ی شب نخوابیدم هیچکس کمکم نیس مامانم ک‌فک‌میکنخ اگ بیاد کمکم اسمون ب زمین میاد میگمش بیا ی لحظه خونم میگ اصن نمیام‌تو‌بیا اینجا 

خسته شدم ب قران همین کوفت روزاهم امتحانای لعنتیم شروع  شده همه رو‌دارم میوفتم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه؟

۷سال

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چند سالشه میفرستی خرید؟

۷سال خریدملی ک‌نه در حد ی کیلو‌گوجه اینا دقیقا جلو‌درمون سوپری و‌تره بار ولی خیلییییی خنگ بازی میکنه

بازیگوشه؟

بی دقت کم توجه حواس پرت

۷سال

میره خرید رو کاغذ بنویس.   فکر میکنی ادم بزرگ ها یادشون نمیره اشتباه خرید نمیکنی

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

عزیزم بچه ها شیطونی ک میکنن حق داری 

شوهرتم ک اینقد حواس پرته چیزایی ک میخواهی روی کاغذبنویس یا پیامک کن ک بخونه 

بچهات ک همش گریه میکنه اگ اعصاب مادربهم ریخته باشه روی شیرش اثر میکنه اونم بی قراری و معمولا بیشتر بچه ها مخصوصا پسرها کولیک دارن بهش دارو بدین تا کمتر اذیت بشین هردوتاییتون

منم داشتم از دست پسرم گریه میکردم

خستم بخدا همه باهم‌شدع‌امتحانات کوفتیم 

این خرابکاریهاش 

گریه های زیاد صب تا شب بچم بخدا ی ساعت نخوابیدم‌چندروزه

۷سال خریدملی ک‌نه در حد ی کیلو‌گوجه اینا دقیقا جلو‌درمون سوپری و‌تره بار ولی خیلییییی خنگ بازی میکنه

توقعت زیاده گلم

ولی اگر حس میکنی ببخشدا یکم خنگ بازی در میاره بهش امگا۳ بده

زیاد نزار گوشی بازی کنه

توی خونه بهش مسئولیت بده انقدر کار بکش ازش دیگه گوشی یادش نیوفته

عاشق امام زمانم❤